Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή επιστολή αγρότη προς τον βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη


Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω δημόσια επιστολή του αγρότη Χρήστου Τσιρανίδη προς τον βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη:

 ΚΥΡΙΕ Ι.ΣΗΦΑΚΗ εχθές δευτέρα στο  πνευματικό κέντρο σκύδρας  για  πρώτη φορά ήμουν παρόν σε ανοιχτή δημόσια ομιλία ,με κύριο θέμα το μεγάλο πρόβλημα των αγροτών που είναι όμηροι, από την υπόθεση τής Ο.Π ΑΘΗΝΑ,αλλά και την  αναφορά σας  στα υπόλοιπα τρέχοντα προβλήματα των αγροτών.
Ύστερα από μεγάλη υπομονή που έκανα όσο αφορά την ομιλία σας,αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια και να σας ρωτήσω , είπατε εχθές,και πιο συγκεκριμένα ότι,
Ο.Π ΑΘΗΝΑ .Είναι πολύ ευαίσθητο  το θέμα ,και γίνεται ακόμα  δυσκολότερο γιατί μέχρι τέλος του 2018 πρέπει να γίνουν και τα δικαστήρια για το ποινικό μέρος .Εσείς    το έχετε φέρει στο γραφείο του πρωθυπουργού και μας προτείνεται να πιέσουμε όλοι μαζί τον θεό ,όπως αποκαλέσατε  τον Α.ΤΣΙΠΡΑ  ,για μια πολιτική λύση,μια  φωτογραφική διάταξη, όπως έγινε  με το μέγαρο μουσικής   ή  οτιδήποτε άλλο μπορεί να δώσει λύση στο θέμα .Είστε ξεκάθαρα και σταθερά από την αρχή  υπέρ της πολιτικής λύσης και δεν συμφωνείτε  με την κ.ΤΖΑΚΡΗ που πριν από δυο μήνες  σε αυτή την αίθουσα είχε πει ότι δεν υπάρχει πολιτική λύση,να πληρώσουμε. 
σας ερωτώ, ως εκπρόσωπος του πολιτών του Ν.ΠΕΛΛΑΣ που είστε, εάν δεν δοθεί λύση από τον πρωθυπουργό, και για να μας αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά, και όχι ότι θέλετε να μας κοροϊδέψετε
είστε πρόθυμος να έρθετε σε συνεννόηση με την κ.ΤΖΑΚΡΗ ???γιατί άλλα λέει ο ένας, και άλλα λέει ο άλλος, ποιον να πιστέψουμε ότι θα μας σώσει???
είστε πρόθυμος να φτάσετε μέχρι την λύση του προβλήματος?????? η απλώς θέλετε να κάνετε τον μεσολαβητή για να κερδίσετε εντυπώσεις??? 
 είστε πρόθυμος να αντισταθείτε μέσα στην βουλή μη ψηφίζοντας ή ακόμα και να γίνετε ανεξάρτητος????   η απλώς μας κοροϊδεύετε??? 
-ΕΜΠΑΡΓΚΟ μας είπατε ότι έχει κατατεθεί στην Ε.Ε πριν από δυο μήνες  αίτημα με 40 πίνακες. οικονομικής ενίσχυσης  47 εκ ευρώ,  όπου αποδεικνύεται η σημαντική απώλεια εισοδήματος ,και θα υποστηριχθεί από τον υπουργό στην σύνοδο υπουργών,αλλά σε αυτήν που έγινε τώρα δεν ήταν θέμα ,άλλα ελπίζετε  να είναι στην επόμενη,άλλα και εάν δεν έχουμε θετική εξέλιξη θα επιδιωχθεί εθνικό de minimmis.
 Με τους προηγούμενους που καταγγέλλεται ότι τα έδωσαν παράνομα ,τα είχαμε πάρει τον Ιανουάριο. Με εσάς Μάρτιος μήνας και ακόμα είστε στα λόγια παρά τις καλοκαιρινές δεσμεύσεις .

σας ζήτησα εχθές να μας δημοσιοποιήσετε  το αίτημα προς την Ε.Ε,είστε πρόθυμος να το κάνετε ή μας κοροϊδεύετε???? 
επιτέλους θα συζητήσετε το θέμα??? η θέλετε να κερδίσετε χρόνο ????
όπως φαίνεται μάλλον δεν θα περάσει το θέμα, και γιαυτό μας τάζετε de minimmis ,γνωρίζετε ότι το ταμείο δεν έχει λεφτά ,και ότι γεμίζει την τριετία 2019-2021???
γνωρίζεται ότι το de minimmis μας δίνει 109 εκ ευρώ την τριετία για όλες τις εταιρίες  ???? και μας λέτε ότι  εσείς μπορείτε  να μας δώσετε τα 47??
-ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ είπατε ότι οι δηλώσεις έχουν σταλεί για εσωτερικό έλεγχο ,και τέλος της εβδομάδας θα σταλούν στον ΕΛΓΑ  για τον έλεγχο της διαδικασίας,επίσης ότι θα δούμε τον τρόπο που θα πληρωθεί η ζημιά,και τέλος πάντων σε κάθε περίπτωση έχουμε την δέσμευση από τον υπουργό  ότι θα πληρωθεί η ζημία
ρωτήσαμε τον ΕΛΓΑ για τις βροχοπτώσεις και μας είπε ότι δεν έχει καμιά σχέση ο ΕΛΓΑ το γνωρίζετε αυτό????
τώρα που σας το λέμε προτίθεστε να ρωτήσετε επίσημα και να το  δημοσιοποιήσετε  ????
παραδέχεστε ότι ακόμα και σήμερα δεν ξέρετε από που θα πληρωθεί η ζημιά ,μήπως μας κοροϊδεύετε ??? 
ακούσαμε ότι δηλώθηκαν 88 ποικιλίες,και ότι απορρίφθηκαν από αυτές το γκλορια και το ρετ χαβεν και ενδεχόμενος και άλλες ,γνωρίζετε ποιες είναι αυτές? 

Τέλος πρέπει να πούμε ότι η κατάσταση είναι απελπιστική για τους αγρότες ,και ότι εάν δεν δοθούν λύσεις η καταστροφή μας θα είναι μη αναστρέψιμη,και τότε έχουν να δουν τα μάτια μας πάρα πολλά.
ας μας λυπηθεί ο θεός ..
ΤΣΙΡΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δεν πιστεύω να περιμένεις ουσιαστική απάντηση συνάδελφε απλά κερδίζουν χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφωνία με την Τζάκρη απλώς επειδή όπως και συ έτσι και ο Σηφακής πιστευει στις κινηματικές και συλλογικές διεκδικήσεις, που μερικές φορες εισακούονται από τους κυβερνώντες. (γιαυτό άλλωστε δεν συμμετείχες στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία). το εμπάργκο έχει ονοματεπώνυμο Ε. Βενιζέλος, τώρα γίνεται προσπάθεια διαχείρισης του τεράστιου προβλήματος που δημιούργησε για την καλύτερη λύση. ο τρόπος ασφάλισης και αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ έχει επίσης τις παθογένειες του παρελθόντος που θα αλλάξουν εκ των νέων συνθήκων στις οποίες οι αγρότες πρέπει να προσαρμοστούν και μαλιστα γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τις....παθογένειες του παρελθόντος, όπως τις λες, το ζήτημα είναι ότι παίρναμε αποζημιώσεις! Τώρα μπουχτίσαμε στις υποσχέσεις και στα παχιά λόγια! Κάντε κάτι επιτέλους βαρεθήκαμε.....

      Διαγραφή
  3. Χρηστάρα μπράβο τον ξεμπροστιάζεις θα τολμήσει να απαντήσει .ζητάει από μας να πιέσουμε τον Τσίπρα. Καλά που δεν μας είπε να βγούμε με τα τρακτέρ. Καλά του λες για τις βροχοπτώσεις . Ξέχασε τι μας έλεγε το καλοκαίρι Τώρα την μπάλα στην εξέδρα .όπως και για το εμπάργκο που γύριζε από χωριό σε χωριό ότι τα λεφτά είναι παράνομα που πήραμε. Ενώ χάσανε την δεύτερη δόση. Τώρα λέει στη επομένη σύνοδο . οι προηγούμενοι κάθε 10 μέρες στις Βρυξέλλες .παρεμβάσεις στα συμβούλια υπουργών συναντήσεις με τον Επίτροπο. Αυτοί ούτε κουβέντα σε κανένα συμβούλιο καμία συνάντηση με Επίτροπο. καλά τα είπε π Γιαννακάκης τις προάλλες στην Σκύδρα ότι το υπουργείο είναι άσχετο και έφτιαξε αυτός τον φάκελο σαν του Καρασμάνη και τον έστειλε μέσω υπουργείου στις Βρυξέλλες .και μεις περιμένουμε όπως είπε ο Σηφάκης την επομένη σύνοδο ποια άραγε; οι γνωστές π@π@ριες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.