Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Βόμβα" Λεβέντη: Απήγαγαν τους στρατιωτικούς από ελληνικό έδαφος με σκοπό την ανταλλαγή (βίντεο)


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, δεν πέρασαν τα σύνορα και τους απήγαγαν οι Τούρκοι από ελληνικό έδαφος.


"Οι Τούρκοι μπήκαν και τους βούτηξαν. Έγινε απαγωγή. Θεωρείται πάνω βέβαιο ότι απήχθησαν. Μπήκαν σε ελληνικό έδαφος, τους την είχαν "στήσει", παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους. Αυτοί ήταν ανυποψίαστοι, το έκαναν για πολλές ημέρες, τους είχαν επισημάνει, τους είχαν φωτογραφίσει και πήγαν και τους απήγαγαν εκ του ασφαλούς" είπε στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο κανάλι "Ε".

"Ήταν απαγωγή και έγινε με σκοπό την ανταλλαγή. Η ανταλλαγή θα προκύψει, δεν θα το πουν αμέσως, θα ταλαιπωρούν την Ελλάδα επί μήνες και στο τέλος θα προκύψει η ανταλλαγή μάλλον σαν πρόταση δική μας, έτσι θα το πάνε οι Τούρκοι" συμπλήρωσε.

"Ζητάω εδώ και δύο χρόνια σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα εξοπλιστικά, τι θέλω να κάνω ρεκλάμα; Όλα είναι συνδεδεμένα. Αύριο αν γίνει ένα θερμό επεισόδιο τι θα γίνει; Θα απαντήσουμε; Ή θα κάτσουμε να λουμώξουμε, όπως κάναμε στα Ίμια. Αν αύριο οι Τούρκοι εμβολίσουν άλλο καράβι, εμείς θα απαντήσουμε;" ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

"Θα κρεμόμαστε από τα τσιγκέλια του Καμμένου για την ασφάλεια της χώρας; Οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί δεν θα έχουμε άποψη;" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:
enikos.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.