Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η παρέλαση στην Έδεσσα για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας (φωτο)


Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση μαθητών, συλλόγων και στρατιωτικών τμημάτων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Έδεσσα. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10.30 π.μ. με την δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Κωνσταντίνο Καρακελίδη, πρώην Λυκειάρχη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Πέλλας.

Στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών και η μεγάλη παρέλαση την οποία παρακολούθησαν από την εξέδρα των επισήμων:  Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωήλ, η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά, ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου, ο Στρατηγός της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση μέσα από το φακό του Κοσμά Καρατσώρη: 
25edesa


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. του τζαμζη του το έχει πει κανένας ότι δεν είναι βουλευτής γιατί το έχει τερματίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα αποδυκνειεται οτι σχεδον ολοι που ασχολουνται χανουν την αξιοπρεπεια τους προκειμενου να μη χασουν τη καρεκλα!

      Διαγραφή
  2. Ο ΓΙΆΝΝΟΥ ΠΟΛΕΜΆΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΤΖΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΊΔΑ. ΠΈΤΥΧΕ ΣΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον Γιαννου Θα τον βοηθησει η ποιο δυνατη συμβουλος που εχει. αυτη που ειναι παντοτε με τη μαστιχα στο στομα. ειναι η καλυτερη να κρατησει το ιδιαιτερο γραφειο του

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.