Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας εκπαιδεύεται (φωτο)

Την Παρασκευή 02 – 03 – 2018 και ώρα 09:30’, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άσκηση της Π.Υ Έδεσσας στην Βιομηχανία παραγωγής χρωμάτων «Πέλλαχρωμ» ιδιοκτησίας Αφοί Πέτκου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ριζαρίου Δήμου Έδεσσας

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης προκλήθηκε πυρκαγιά στον ισόγειο χώρο παραγωγής της επιχείρησης με εύφλεκτα υλικά ( διαλύτες- βερνίκια-πλαστικά- υλικά συσκευασίας) με άμεσο κίνδυνο την επέκτασή της σε όλη την επιχείρηση. Χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ για διακομιδή υπαλλήλου της επιχείρησης στο Γ.Νοσοκομείο Έδεσσας λόγω τραυματισμού του.

Η ομάδα πυρασφαλείας της επιχείρησης αφού προέβη στις προβλεπόμενες ενέργειές της, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη πυροπροστασία της επιχείρησης, ειδοποίησε την Π.Υ. Έδεσσας, η οποία κινητοποιήθηκε με δύο ( 2 ) πυροσβεστικά οχήματα και έξι ( 6 ) υπαλλήλους. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ για ενέργειες αρμοδιότητάς του. Με την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου, έγινε άμεση επέμβαση διάσωσης του εγκλωβισμένου- λιπόθυμου ατόμου, παράδοσή του στο ΕΚΑΒ και κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της άσκησης υπήρξε η υποδειγματική συνεργασία της Π.Υ. Έδεσσας με τα μέλη της ομάδας πυρασφάλειας της επιχείρησης και του ΕΚΑΒ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…