Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Δύο νεκροί σε τροχαία ατυχήματα


Τραγικό θάνατο βρήκε χθες αργά το βράδυ ένας 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού από τα Γιαννιτσά, ο οποίος έχασε τη ζωή του, στις 11.15' πριν τα μεσάνυχτα, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, μπροστά από το «Μαύρο Άγαλμα», στην είσοδο των Γιαννιτσών.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε o άτυχος νεαρός από τα Γιαννιτσά έχασε τον έλεγχοεξετράπη από την πορεία της, έπεσε σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα από την σύγκρουση ο οδηγός να χάσει την ζωή του.


Σε άλλο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην δημοτική οδό Εσωβάλτων – Σταυροδρομίου, ένας 63χρονος κτηνοτρόφος από τα Εσώβαλτα, έχασε την ζωή του όταν πεζός παρασύρθηκε από αγροτικό όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος.

Και για τα δύο θανατηφόρα ατυχήματα διεξάγει έρευνα το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.