Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ετήσια Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 8:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετή-σια συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών ερμηνεύουν μουσικές δημιουργίες που επιμελήθηκαν και διασκεύασαν οι καθηγητές Μουσικής του Σχολεί-ου. Το πρόγραμμα αποτελεί ένα ευχάριστο μουσικό ταξίδι με αφετηρία τη Βυζαντινή υμνογραφία μας, σταθμούς στο δυτικό ρεπερτόριο, επιλογές από αντιπροσωπευτικά έργα ελλήνων και ξένων συνθετών και επίλογο με ακούσματα από την ελληνική παρα-δοσιακή μας μουσική.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις προσπάθειες των μαθητών και να δια-πιστώσει από κοντά ότι το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών είναι ένα ξεχωριστό σχολείο στο οποίο οι μαθητές του εργάζονται ομαδικά, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και «εκ-φράζονται» καλλιτεχνικά.

Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τις εγγραφές του επόμενου σχολικού έτους θα υποβάλλονται στη διεύθυνση του σχολείου από 7 έως 31 Μαΐου (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2382028999 / 6936626194). Η διαδικασία επιλογής των νέων μαθητών ορίζεται για το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αφορά δε στη μουσική αντίληψη των παιδιών και όχι απαραίτητα στον έλεγχο προηγούμενων μουσικών γνώ-σεων.

Η Διευθύντρια
Ελένη Πισμίση


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…