Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγινε από την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών η ανοιχτή προπόνηση – διαμαρτυρία για το θέμα της Μακεδονίας (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών η ανοιχτή προπόνηση –διαμαρτυρία για το θέμα της Μακεδονίας, με ώρα έναρξης στις 12μ.μ. Το σημείο εκκίνησης ήταν το Δημαρχείο Πέλλας στα Γιαννιτσά και τερματισμός το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην Πέλλα. Η διαδρομή, που είναι 15χλμ περίπου με ανηφοροκατηφόρες,ήταν η εξής: Δημαρχείο Γιαννιτσών, πεζόδρομος, Αγία Παρασκευή, πλατανότοπος, Αρχοντικό, Μεσιανό,Ν.Πέλλα,Πέλλα. Νερό θα έχει στην εκκλησία του Αρχοντικού,στην πλατεία του Μεσιανου και στη Ν.Πελλα. Στην Πέλλα, τους αθλητές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βασίλη Στεργιούλα, ενώ χορωδία τραγούδησε Μακεδονικά τραγούδια. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε η αντίστοιχη ανταπόκριση από τους πολίτες που δεν τίμησαν δεόντως με την παρουσία τους την τελετή υποδοχής των αθλητών.

Η διοίκηση της Ο.Μ.Γ. με ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά για τη συμπαράσταση και την οικονομική στήριξη της σημερινής εκδήλωσης για τη Μακεδονία μας τους παρακάτω χορηγούς: 

1.ΑΚΑΤΤ Α.Ε. (εταιρεία που εργάζεται ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας) 
2.Τα καταστήματα ρούχων Babylon και TRAFFIC ιδιοκτησίας Δημήτρη και Σωτήρη Βουδούρη (εξαιρετικοί φίλοι της ομάδας, έμπρακτα...) 
3.Τον Ιορδανόπουλο Φώτη, συνεργείο μεγάλων γεωργικών μηχανημάτων και φίλο της Ο.Μ.Γ. 
4.Το μέλος της ομάδας μας Στάθη Τσελεπίιδη και την επιχείρησή του 
5. Το συνεργείο αυτοκινήτων "Αφοί Συκοπέτη" και το μέλος μας Γιώργο Συκοπέτη 
6. Την επιχείρηση πετρελαιοειδών Αφών Τομπαζίδη. 

«Ευχαριστούμε τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής Γιαννιτσών και τους κ.κ. Τραούδα Βασίλη και Καλλιωτάκη Στέφανο για τη φιλική συμμετοχή τους. Τέλος ευχαριστούμε θερμότατα τον Δήμο Πέλλας και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Στάμκο Γρηγόρη για την αμέριστη συμπαράσταση του σε οτιδήποτε ήταν αναγκαίο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση!!!», τονίζεται στην ανακοίνωση.
omgmarax


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για τους προκλητικούς Τούρκους γιατί δεν διαμαρτήρεστε ??? φοβάστε? η δεν είναι στους σκοπούς του καταστατικού του συλλόγου σας? Ενώ για τους αδύναμους βόρειους γείτονές μας το λύσατε το θέμα και περιμένετε και ανταπόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.