Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημόσιο ευχαριστήριο ΔΙΕΚ Έδεσσας για τη δημιουργία εργαστηρίου Α/Μ Φωτογραφίας


Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω συντελεστές, για τη συμβολή τους στη διαμόρφωση αίθουσας στο κτίριο της πρώην ΕΠΑΣ Έδεσσας, σε εργαστήριο Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας για την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών της ειδικότητας «ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ»

--> Το κατάστημα χρωμάτων ERGOMARKET (http://ergomarket.gr/blog) του κυρίου Ευάγγελου Πέτκου, Φλωρίνης 29, Έδεσσα, για την δωρεά χρωμάτων.
--> Τους σπουδαστές της ειδικότητας «ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ», για την οικονομική τους συμβολή.
--> Τον σχολικό φύλακα του κτιρίου κ. Αβραμίδη Γεώργιο, ο οποίος με προσωπική εργασία και κόπο διαμόρφωσε κατάλληλα τον χώρο.

Οι παραπάνω συντελεστές απέδειξαν εμπράκτως την ευαισθησία τους προς το θεσμό της επαγγελματικής κατάρτισης, καλύπτοντας μια επιτακτική ανάγκη υποδομής που έλειπε από το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες για την καινοτόμα ειδικότητα της "ΤΕΧΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ".

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ
Χρήστου Χριστόδουλος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.