Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε την ημερίδα με θέμα την Μακεδονική παράδοση της Αλμωπίας (βίντεο)


Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο "Ξενιτιδειο" Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλμωπίας στις 19:00 ο Μορφωτικός & Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" με την υποστήριξη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πραγματοποίησε μια ημερίδα με θέμα την Μακεδονική παράδοση της Αλμωπίας. 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διαφύλαξης και μετάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομίας και οι θεματικές ενότητες που περιείχε ευελπιστούμε να ενημέρωσαν και να κάλυψαν το κενό που υπήρχε. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Νιχωρίτης καθηγητής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας στο τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών και τον πλαισίωσαν ο κ. Γεώργιος Τάτσιος Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ο κ. Ιωάννης Γεωργίου Εκπαιδευτικός. 

Πριν τους ομιλητές καλωσόρισε τον κόσμο ο κ. Μπάτσης Χρήστος Πρόεδρος του Συλλόγου Προμάχων και τον συντονισμό ανέλαβε ο κ. Γιώργος Τσαμπούρης Αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (υπόλοιπης Ελλάδος) αλλά και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προμάχων. Στο τέλος τοποθετηθήκαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι καθώς και απλοί πολίτες της Αλμωπίας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. εχω μια απορια ! καθε φορα που θα διοργανωνονται ημεριδες ,χοροεσπεριδες με αντικειμενο την Μακεδονικη ,παραδοση -μουσικη θα πρεπει ντε και καλα να γινεται κατω απο τα "αγρυπνα" ματια εκπροσωπων της ΠΟΠΣΜΕ; δηλαδη εποπτεια ,χειραφετηση; Ετσι λειτουργει η παραδοση : εδω μιλαμε για καταστασεις-μεθοδευσεις, που ουτε η Χουντα δεν εφηρμοζε; ποιοι εχουν τετοιες ανασφαλειες κι απο ποιους; Γελοιες καταστασεις με τασεις ολοκληρωτισμου επι του πολιτισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.15 αστο μην το ψαχνεις,ολη την ωρα κουνανε το δαχτυλο,μη το ενα τραγουδι,μη το αλλο,αλλα δεν μας λενε τι να ακουμε γιατι μουγκοι δεν ημασταν,εφοσον γνωριζουν την παραδοση ας μας πουνε και μας να μαθουμε....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.