Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πασχαλινό τσάι - καφέ με τους Στραντζαλιώτες (φωτο)


Την Κυριακή 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου μας η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση – Πασχαλινό πρωινό τσάι , καφέ.

Από τις 11 π.μ. πάνω από 150 άτομα πέρασαν το κατόφλι του Συλλόγου μας και κεράστηκαν καφέ , νηστίσιμα σπιτικά εδέσματα , χειροποίητη λαμπάδα και ένα γλαστράκι με λουλούδια της εποχής.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις γυναίκες , φίλες και μέλη μας , για την άψογη οργάνωση και την προσφορά τους σε πίττες και γλυκά.

Ευχαριστούμε επίσης το οβελιστήριο «ΤΑΖ» της κα. Φρόσως Ζεγγίνη , για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων.

Ήταν μια ακόμη ευκαιρία για να βρεθούμε και να περάσουμε ένα ευχάριστω πρωίινό , γεμάτο γέλιο , συζήτηση και πολλά «μασάλια».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πέλλας κ. Γεώργιος Καρασμάνης , ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ανδρίτσος , ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Α.Τ. Γιαννιτσών κ. Πέτρος Περδικάτσης , οι Αντιδήμαρχοι κ. Α. Καραφυλλιάς , Ι. Γυριχίδης , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ. κ. Τόσιος Γεώργιος και ο Πολιτικός Προιστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αθανάσιος Επιτροπάκης .

«Να μας έχει ο Θεός γερούς
Πάντα ν ΄ανταμώνουμε
Και να ξεφαντώνουμε»

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΙΩΤΩΝ
« Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ »
strantz


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.