Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα


Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν ένα μαζικό συλλαλητήριο κατά της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ομάδα για όσα έγιναν στην Τούμπα, στην Έδεσσα (αλλά και σε άλλες πόλεις) μερίδα οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» επισκέφθηκε τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Έδεσσα, κάνοντας ειρηνική διαμαρτυρία για την τιμωρία του «Δικέφαλου του Βορρά», μια ημέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης της ομάδας, συναντήθηκαν με το μέλος της Νομαρχιακής, υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Οργάνωσης Άννα Σεμερτζίδου και της παρέδωσαν ψήφισμα προκειμένου αυτό να προωθηθεί στους βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη.

Η διαμαρτυρία των οπαδών δεν κράτησε πολύ, ήταν ειρηνική και ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα.

Να σημειωθεί ότι μπαράζ παρεμβάσεων σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο πραγματοποίησαν χθες οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Εκτός από την Έδεσσα, έγινε συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο Κατερίνης, οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν παρεμβάσεις νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, στη Βέροια, αντίστοιχες παρεμβάσεις υπήρξαν και στην Πτολεμαΐδα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι, αλλά και στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κασαπίδη. Μάλιστα, σε όλες τις περιπτώσεις πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν: «Τον ΠΑΟΚ κυνηγάτε για ένα ρολό χαρτί, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ανεπιθύμητοι στη Βόρεια Ελλάδα».

Παράλληλα, παρέμβαση φίλων του Δικεφάλου υπήρξε και στα ελληνικά προξενεία του Ντίσελντορφ και της Φρανκφούρτης. Και στις δύο περιπτώσεις αναρτήθηκαν πανό στα οποία αναγραφόταν «Καμία ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στην πλατεία Αριστοτέλους κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των οπαδών του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Βρε κολλημένοι δε κοιτάτε την αφραγγία σας .Τρώτε σανό για τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
      ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ, ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Τους είπες κάτι τώρα! Ο π κολημενος λαός απλα

      Διαγραφή
  2. για μια ποδοσφαιρικη ανωνυμη εταιρεια.....ειναι ιδεα θα πουν...
    αυτος ο τοπος δεν εχει γιατρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε 2 αιχμαλωτους στρατιωτικους,ξεπουλανε Μακεδονια,δινουν θαλασσιο χωρο στους Αλβανους....και σεις γιατι τιμωρηθηκε ο ΠΑΟΚ.Μαλιστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το ποιο τρελό είναι ότι τιμωρηθηκε όπως αυτός έκανε πέρσυ στο παναθηναϊκό αυτό είναι το τρελό αλλά έχουν κοντή μνημη

      Διαγραφή
    2. 9.36 προσωπικα δεν με νοιαζει τι σκατα συνεβη και τιμωρηθηκαν..Βλεπω οτι για μια ανωνυμη εταιρεία κανουν τοσες συμβολικές κινησεις,αλλα γι αυτα που συμβαινουν στην Ελλαδα τιποτα.

      Διαγραφή
  4. Οι ποιο τρελοί οπαδοί! Αυτό που κάνανε πέρσυ τους κάνανε φέτος και ξεσηκώθηκαν ενώ πέρσυ όλα μέλι γαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικά ρε παιδιά θέλουμε άλλα δέκα μνημόνια μπας και βάλουμε λίγο μυαλό .ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνιμο μνημόνιο να μας βάλουν εμείς δεν αλλαζουμε απλά ζούμε στον κόσμο μας όπως τον έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.