Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απορρίφθηκε η έφεση για την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών


Απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Αδριανούπολης, η έφεση στην απόφαση προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με αποτέλεσμα να παραμείνουν έγκλειστα στις Φυλακές της Αδριανούπολης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση της παράνομης εισόδου τους στην Τουρκία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι δικηγόροι των Ελλήνων είχαν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της προφυλάκισής τους, η οποία διατάχθηκε - μεταξύ άλλων- και διότι δεν είχαν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση τους απο το δικαστήριο, η απόφαση αναμενόταν να εκδοθεί ακόμη και σε βάθος μίας εβδομάδας.

Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τουρκικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και αναμεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, οι συνήγοροι κλήθηκαν απο τους δικαστές κι ενημερώθηκαν ότι η έφεση στην απόφαση προφυλάκισης των δύο στρατιωτικών τελικώς απορρίφθηκε.  

Η ελληνική πλευρά ζητούσε να αναγνωριστεί ως προσωρινή κατοικία των δύο το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη κι έτσι να βγουν από τις Φυλακές Αδριανούπολης, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, κάτι που όμως δεν έγινε αποδεκτό.

Άγνωστο πότε θα γίνει η δίκη

Η δίκη τους, που επρόκειτο να γίνει το πρωί αναβλήθηκε και μάλιστα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν οδηγήθηκαν ποτέ στην αίθουσα του δικαστηρίου. Παραμένει άγνωστο πότε θα οριστεί να γίνει η δίκη τους. Μέχρι να οριστεί η δικάσιμος, οι δύο στρατιωτικοί θα μείνουν έγκλειστοι στις Φυλακές Αδριανούπολης. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αυτοι ειναι οι Τουρκοι! τους απηγαγαν για να τους χρησιμοποιουν ως μπαλαντερ και να μας εκβιαζουν ,ισως, πιθανον να τους χρησιμοποιησουν ως ομηρους σε ανταλλαγγη με τους οκτω Τουρκους αξιωματικους που βρηκαν πολιτικο ασυλο στην Ελλαδα! κατα τα αλλα εμεις στηριζουμε τον τουρισμο τους με εκατονταδεςε λεωφορεια σε Αδριανουπολη και Κωνσταντινουπολη ,Σμυρνη ! Απο την αλλη η τουρκικη μουσικη και τραγουδια , σε λαογραφικες παραδοσεις διασωσης στα πλαισια της μικρασιατικης παραδοσης δινουν και παιρνουν στην ελληνικη τηλεοραση στην ΕΤ στο "αλατι της γης" ,στο πελλα -τηλεοραση κλπ. . Τα τουρκικα σειριαλ προβαλλονται σαν να ικανοποιουν την λανθανουσα ηλιθιοτητα και κεκοιμημενη "εθνικη" συνειδηση του μεσου αδιαφορου Ελληνα! Καθε μερα στο Αιγαιο κινδυνευουν Ελληνες Φανταροι ,πιλοτοι αλλα και αλιεις εξαιτιας της ψυχοπαθειας του αλλοτε "φιλου" Ερντογαν. Τα Ιμια εχουν καταστει απαγορευμενη ζωνη δια στοματος του Γιλντιριμ ,του Γιγιτ Μπουλουτ !Ταυτοχρονα η Νεοελληνες υπερπατριωτες με Πολιτιστικα σωματεια ,Εκκλησια και παραπολιτικες οργανωσεις οργανωνουν συλλαλητηρια για το Μακεδονικο, την στιγμη που οι πολιτικοι τους υποκινητες το εχουν λυσει -"πουλησει " το θεμα με διπλωματικο τροπο ,το 1954 0 Καραμανκης ,το 1990-92 0 Μητσοτακης .το 2008 στο Βουκουρεστι! Δεν παιζομαστε! Αντι να συσπειρωσουμε ολα τα ορθοδοξα βαλκανικα χριστιανικα κρατη σαν πολιτικο και οικονομικο αντιβαρο Αντιθετως υποθαλπουμε την ιδρυση μιας μεγαλης Αλβανιας με υποκινηση του Ερντογαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΪΤ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.