Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επ΄αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου


Την επ΄αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. 

«Όλα είναι στο τραπέζι», είπε ο κ. Βασιλειάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και παρέπεμψε στην επικοινωνία που θα έχει τις επόμενες ώρες με τους αρμόδιους φορείς. Δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να σταματήσει η προσπάθεια της για εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες για την Εθνική Ομάδα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΛΟΥΚΟΛΥΜΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ.
    ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ.
    ΤΑ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΝΑΔΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΑΨΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΕΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΙΣ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΡΤΥΡΙΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠ@@@ΛΟ.
    ΤΩΡΑ ΔΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΙΔΙ, ΚΛΑΙΩ

    ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ, ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΡΙΣΤΟΛΙ Κ.Λ.Π ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΠΕΜΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

    ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΠΑΙΧΝΙΔΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΗΣΑΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.
    ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ.
    ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΘΘΗΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΛΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την διακυβέρνηση από αυτό το τσίρκο πως θα την διακόψουμε επ αόριστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.