Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Διαμαρτυρία ΠΑΟΚτσήδων σε βουλευτικά γραφεία και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)


Μετά τη διαμαρτυρία των οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα, σήμερα το μεσημέρι φίλοι του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Το Πατριαρχείο» επισκέφθηκαν τα γραφεία των βουλευτών Θεοδώρας Τζάκρη και Γιώργου Καρασμάνη και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη των Γιαννιτσών και ανάρτησαν πανό εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για την τιμωρία του «Δικέφαλου του Βορρά» λόγω των όσων συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον αγώνα της Τούμπας που δεν έγινε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στην πλατεία Αριστοτέλους κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των οπαδών του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα επίσης ολοκληρώθηκε μετά από 3 ώρες η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, θέλοντας να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση για τον μηδενισμό, το -3 και το κλείσιμο της Τούμπας για δύο αγωνιστικές. 
Η απόφαση αναμένεται πιθανότατα μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, με τον δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη να τονίζει ότι μπορεί να εκδοθεί ακόμα και την Κυριακή το πρωί, παρότι το βράδυ της ίδιας ημέρας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.