Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε δυναμικά και φέτος το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας (φωτο)


Για δεύτερη χρονιά ξεκίνησε δυναμικά το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας. Στην εναρκτήρια συναυλία το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης ακούστηκαν το Requiem του W.A. Mozart και ο Τελευταίος Ασπασμός σε μουσική του Μιλτιάδη Κασσάρα και ποίηση του Θανάση Καναβούρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Βασιλική Βαΐούλη, Regina Achtelik, Tina Kupprat, Γεώργιος Ανδρικόπουλος, Δημήτριος Χώνος, Ευνίχη Γρεβενίτου – Τσεμπόεγλου, Λάκης Φανιόπουλος και Μιλτιάδης Κασσάρας, ενώ από σχήματα η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Έδεσσας, η Χορωδία Αγίου Ρεμιγίου Berngheim Κολωνίας, το Φωνητικό Σύνολο de Profundis της Εστίας Πιερίδων Μουσών και η Ορχήστρα Musicart του Νέου Ωδείου Κοζάνης, ενώ διεύθυναν οι Ευθύμιος Μαυρίδης, Μιλτιάδης Κασσάρας και Manfrend Hettinger.

Την συναυλία στην κατάμεστη αίθουσα παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωήλ,  δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Φωτορεπορτάζ Θεανώ Καρατσώρη - Έδεσσα
earm


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.