Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αλμωπός τις κλασικές ευκαιρίες ο ΑΡΗΣ Παλαιοχωρίου το γκολ (βίντεο)


Άδικη ήττα υπέστη ο Αλμωπός το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα του με αντίπαλο τον πρωτοπόρο ΑΡΗ Παλαιοχωρίου, χάρη στο γκολ που σημείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Σκέμπι στο 38΄.  Ο Αλμωπός είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες δεν αξιοποίησε και φωνάζει για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Πολύζου πριν το γκολ του ΑΡΗ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές για τις αποφάσεις της τριπλέτας της  διαιτησίας των Μελτζανίδη - Παρασίου – Παπαδάκη του συνδέσμου Ημαθίας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Πετρόφ (72’ Ούγκο), Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Χαρίσης (57’ Στογιαννίδης), Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης Λ. (85’ Ιωάννου), Μουσόνι, Πολύζος, Μεντής (72’ Κάρτζιος).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Βελιτζέλος): Καρακούτσης, Δημητρακόπουλος (77’ Τσότρας), Αγτζίδης, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Σκέμπι (74’ Σαμπιασβίλι), Κουκουλέκης, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος (25’ λ.τ. Τσιντογιάννης), Σιμόνι (70’ Κωτάκης). 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

almopos-palaioxori01


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.