Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας: Η δημοτική αρχή της Έδεσσας ευθύνεται για τη μη εκπροσώπηση της κυβέρνησης στην παρέλαση


Η 25η Μαρτίου πέρασε, οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το τυπικό : δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση. Και όλα αυτά χωρίς εκπροσώπηση από την Κυβέρνηση. Και βέβαια όχι διότι απαξίωσε η Κυβέρνηση την πόλη μας και τους πολίτες της. Η ευθύνη βαρύνει απολύτως και αποκλειστικά την Δημοτική αρχή της Έδεσσας, διότι δεν προέβη στην απαραίτητη επικοινωνία με το τμήμα πρωτοκόλλου και εθιμοτυπίας της βουλής, ως είθισται, για να ζητήσει εκπρόσωπο της Κυβέρνησης.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι είναι συνυπεύθυνοι γι’ αυτήν την παράληψη ότι η κάθε πόλη διά της Αρχής της διεκδικεί και παίρνει το οτιδήποτε. Και αυτό ισχύει για όλα τα ζητήματα, ακόμα και για αυτά της εθιμοτυπίας, και καλά θα κάνουν να μη στερούν από τους δημότες της Έδεσσας την ικανοποίηση της έμπρακτης απόδοσης τιμής κ’ εκτίμησης στο πρόσωπό τους από πλευράς Κυβέρνησης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Τι τους θελουμε τους εκπροσωπους ερημους και απροσωπους; Καλυτερα μονοι μας. Δεν φτανουν τοσοι επισημοι ... θελετε και αλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο στην δημοτική αρχή της ΕΔΕΣΣΑΣ μπράβο σας μακριά από λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά εγώ βλέπω πίσω από την πινακίδα βουλευτές μια κυρία απαστράπτουσα ντυμένη στα μπλε, μάλλον βουλευτίνα την κόβω για το μέλλον και ενα κυριο δίπλα της για μελλοντικο βουλευτη τον βλέπω και αυτόν. θέλετε και άλλη εκπροσώπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτη ήταν περιφερειακή συμβουλος από την Περιφέρεια Ηπείρου

      Διαγραφή
  4. Να μαθαίνετε τελευταία παρέλαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γκρίνια οτι και να κανουνε....αμα φερνανε καποιον θα λεγανε τι τον φερανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Τζαμτζή. εφιαλτης του γιαννου έγινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.