Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατάθεση αιτήσεων στο Δήμο Σκύδρας για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Δήμος Σκύδρας σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’474/14-2-2018 δέχεται αιτήσεις για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σ΄ευπαθείς συμπολίτες μας των οποίων η παροχή είχε απενεργοποιηθεί έως και τις 14-2-2018 λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών.

Τ΄απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω:

1. Αίτηση (χορηγείται από το Δήμο).
2. Φωτοτυπία ταυτότητας / διαβατηρίου ή φωτοτυπία άδειας διαμονής δικαιούχου.
3. Ε1 και εκκαθαριστικό όλων των μελών.
4. Ε9.
5. ΕΝΦΙΑ όλων των μελών.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7. Λογαριασμός ΔΕΗ ή άλλου παρόχου.
8. Γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας από ΚΕ.Π.Α.
9. Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή κρατικού νοσοκομείου.
10. Μισθωτήριο συμβόλαιο.
11. Σε περίπτωση φιλοξενίας, υπεύθυνες δηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Σκύδρας (Δημαρχείο) και στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…