Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: "Η Πηνελόπη μια οι μνηστήρες πολλοί"


Είχαμε αναφερθεί και πάλι στις διεργασίες που συντελούνται παρασκηνιακά γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Έδεσσας. 

Προσπαθώντας για μια ακόμη φορά να ρίξουμε φως στις ζυμώσεις που προηγούνται των εκλογών, σκιαγραφώντας τον προεκλογικό πυρετό που αργά αλλά σταθερά αυξάνει βαθμιαία, για να κορυφωθεί τη μέρα που οι πολίτες του δήμου θα επιλέξουν το νέο δήμαρχό τους, παρουσιάζουμε στους πολυπληθείς αναγνώστες μας τα μέχρι τώρα πιθανά σενάρια. 

Ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου τελικά μάλλον θα υποκύψει στον πειρασμό να μετρήσει τις δυνάμεις του για το βουλευτικό αξίωμα, κάτι που δεν τόλμησε ο προηγούμενος δήμαρχος Γιάννης Σόντρας και το πέτυχε ο «αντικαταστάτης» του Βασίλης Γιουματζίδης. Ο Γιάννου στηρίζεται πολυτρόπως από το στενό συνεργάτη του Γιάννη Μουράτογλου, ο οποίος και αποτελεί ουσιαστικά, λόγω της θέσης του ως Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε.Δ.Ε, ο κινητήριος μοχλός του Δήμου και η άμεση προβολή του στα κέντρα των αποφάσεων. Κανένας δεν αμφιβάλλει ότι ο μεγαλύτερος όγκος των έργων που έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παράταξη Γιάννου το οφείλει στο πρόσωπο αυτό, που μετράει αρκετές δεκαετίες παρουσίας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, αλλά και στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ. 

Στην περίπτωση που ο Γιάννου επιλεγεί από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υποψήφιος Βουλευτής του Κόμματος, δεν θα δώσει σε κανέναν το «δακτυλίδι» να ηγηθεί του συνδυασμού του. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γκιούρος, αλλά και οι Ταπαζίδης, Λαμπρόπουλος και Χατζόγλου δε φέρονται να υπερισχύουν ο ένας του άλλου, ως πιθανοί διάδοχοί του. Ούτε φυσικά κάποια από το «ασθενές φύλο» που στελεχώνουν το Συνδυασμό. 

Ο Γιάννης Σόντρας επιθυμεί διακαώς να κατέβει και πάλι στο προσκήνιο για να πάρει την ρεβάνς. Όμως αυτό κρίνεται σχεδόν ακατόρθωτο για δυο κυρίως λόγους. Πρώτον οι δικαστικές περιπέτειες δεν έχουν ακόμη πλήρως ολοκληρωθεί και ο μακρύς χρόνος που μεσολάβησε και θα μεσολαβήσει ακόμη μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις είναι σε βάρος του και δεύτερον ο άλλοτε συνεργάτης του Γιάννης Τσεπκεντζής ήδη βρίσκεται στο στάδιο κατάρτισης συνδυασμού. Αυτό έχει ενοχλήσει τον πρώην Δήμαρχο, αλλά πλέον είναι μια πραγματικότητα που αδυνατεί να ανατρέψει. 

Ο Γιάννης Τσεπκεντζής λοιπόν, ως νέος υποψήφιος, συγκεντρώνει κάτι που δεν έχουν σχεδόν όλοι οι άλλοι πιθανοί συνυποψήφιοί του. Είναι ο μόνος που δεν προέρχεται από τον υπαλληλικό χώρο γενικότερα, γεγονός που του προσδίδει θετικά αλλά και αρνητικά σημεία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κατά κανόνα, αντιλαμβάνονται σε γενικές γραμμές καλύτερα τα της αγοράς και τον τρόπο διοίκησης μιας Επιχείρησης, πλην όμως υστερούν, κατά κανόνα πάντοτε, στη γνώση του τρόπου λειτουργίας της «δημόσιας μηχανής». 

Εναπόκειται σε αυτόν η επιλογή των προσώπων εκείνων που θα στρατολογηθούν για να συνδράμουν στο έργο του. Αν τα πρόσωπα που επιλέξει συγκεντρώνουν τις «αρετές» που οι πολίτες διακαώς επιθυμούν να δουν και δεν προέρχονται από συγκεκριμένο ή συγκεκριμένους κομματικούς χώρους και μηχανισμούς, τότε έχει αρκετές πιθανότητες να φθάσει στην τελική αναμέτρηση. Διαφορετικά, αν περιορισθεί σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, τότε ακόμη και ο «πατέρας» του Σόντρας, εφόσον κατέβει, θα τον ξεπεράσει. 

Η ανεξάρτητη πλέον σύμβουλος Έφη Ταμβίσκου συγκεντρώνει και αυτή με τη σειρά της πολλές πιθανότητες εκλογής για τον δημαρχιακό θώκο. Ήδη έχει προχωρήσει, όπως και ο προηγούμενος, στην κατάρτιση συνδυασμού με πρόσωπα από όλους τους χώρους. Η επικοινωνιακή της τακτική είναι σταθερή εδώ και χρόνια, καταφέρνοντας να χαίρει εκτίμησης από μεγάλη μερίδα πολιτών διαφόρων κοινωνικών, οικονομικών τάξεων και κομματικών αποχρώσεων. 

Είναι γενικά αποδεκτή ως «καθαρό» και «τίμιο» πρόσωπο στο σύνολο των πολιτών και πετυχημένη διευθύντρια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Έδεσσας. Επιπλέον οι θέσεις της μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο χαμηλός σε ένταση, πλην όμως δυναμικός τρόπος παρουσίασής τους, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση το δήμαρχο Γιάννου, ο οποίος μάλιστα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της «επιτέθηκε» φραστικά. Ακολούθησαν ενέργειες στήριξης του προσώπου της, ακόμη και από απλούς πολίτες, κάτι που επιβεβαιώνει τη θέση μας για την εκτίμηση που της αποδίδουν. 

Ο Δημήτρης Φαρμούζης είναι ένα από τα παλιά πρόσωπα στην Αυτοδιοικητική και Περιφερειακή μηχανή. Έξυπνος και έμπειρος πολιτικός του ιδίου διαμετρήματος με τον Γιάννη Μουράτογλου, με τον οποίο άλλωστε ήταν συνεργάτες, στηρίζοντας τον Γιάννου. Διαχώρισε όμως τη θέση του λίγους μήνες πριν από τις τελευταίες εκλογές και αποχώρησε μαζί με τους Γιώργο Ρουμελιώτη και Πέτρο Πριβαρτιτσάνη. Έχει τα εχέγγυα και την δυναμική να κατέβει στο προσκήνιο, ηγούμενος συνδυασμού με καλά αποτελέσματα. Εφόσον κατορθώσει να πάρει και στελέχη της παράταξης Γιάννου που τον εκτιμούν και τον αποδέχονται, τότε η παρουσία του θα είναι περισσότερο δυναμική.   

Δεν αποκλείεται όμως ο Φαρμούζης να στηρίξει και κάποιο σχήμα με αρχηγό την Ταμβίσκου ή και το αντίστροφο ακόμη, να ηγηθεί δηλαδή αυτός του συνδυασμού αυτού καθόσον μεταξύ των δύο προσώπων υπάρχει αλληλοσεβασμός και παραδοχή. Στην περίπτωση αυτή το συγκεκριμένο σχήμα μπορεί να διεκδικήσει με πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας τη δημαρχιακή πλειοψηφία. 

Ο Αντώνης Ρυσάφης δεν φαίνεται να κινείται προεκλογικά ακόμη, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη εντύπωση στους ψηφοφόρους του, καθόσον είναι ο τρίτος στην τάξη συνδυασμός. Ίσως διατηρεί διαφορετική τακτική και κρατάει τα χαρτιά του κλειστά ακόμη. Ίσως πάλι στηρίξει τελικά τον συνδυασμό Γιάννου, καθόσον, ως πρόσωπο βρίσκονταν από παλιά στο χώρο αυτό. 

Ο Βασίλης Δημητριάδης δεν φέρεται να είναι και πάλι υποψήφιος των εκλογών ή τουλάχιστον δεν ανοίγει τα χαρτιά του ακόμη. Το πλέον ισχυρό σενάριο είναι να στηρίξει τελικά τον Γιάννη Τσεπκεντζή. Μια τέτοια κίνηση όμως εγκυμονεί κινδύνους, καθόσον θα εισπράξει αυτός τα λάθη του Κυβερνητικού σχήματος. 

Ο Μιχάλης Φουνταλής φέρεται να είναι και πάλι υποψήφιος, αναμένοντας να συγκεντρώσει τα ίδια ποσοστά επιτυχίας όπως μέχρι σήμερα. 

Σε κάθε περίπτωση η μάχη για την δημαρχία στην έδρα του Νομού αναμένεται να είναι μεγάλη. Δεν αποκλείεται να δούμε συμπράξεις με τις οποίες θα τρίβουμε τα μάτια μας. Δηλαδή…. σύμπραξη Γιάννου, Σόντρα, Ρυσάφη ως ένας συνδυασμός και σύμπραξη Ταμβίσκου, Τσεπκεντζή, Φαρμούζη ως δεύτερος. 
Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και ανοιχτά... 

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες αναμένουν νέα και «καθαρά» πρόσωπα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, απογοητευμένοι από τις παλινωδίες των προσώπων που στελεχώνουν τα πολιτικά Κόμματα. 

Γιατί ένα είναι βέβαιο... Η πολιτική αντίληψη στην Ελλάδα, εφόσον αλλάξει, θα έχει ως βάση και αφετηρία της την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και τα πρόσωπα που θα κληθούν να την στελεχώσουν.…. 
Γιατί οι παλιοί ψηφοφόροι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, επιθυμούν διακαώς τα παιδιά και τα εγγόνια να ξεφύγουν από το σάπιο και βρώμικο κατεστημένο που οι ίδιοι, χωρίς σύνεση, χρόνια τώρα καλλιέργησαν…. 

Οι δε νέοι είναι αποφασισμένοι να μην στηρίξουν πλέον παρόμοιες ξεπερασμένες νοοτροπίες, πρακτικές και κυρίως πολιτικά πρόσωπα που τις στήριξαν ή τις εφάρμοσαν, οδηγώντας τον τόπο σε αυτή τη δεινή θέση….

Καλλικράτειος



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

35 comments:

  1. Η Ταμβίσκου είναι η νέα Δήμαρχος!η μόνη άφθαρτη και καθαρή.Ο Τσεπκετζής οκ αλλά πολύ χλιαρός για Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλα λογια για την Ταμβισκου. Αλλα οπου ακους για πολλα κερασια ... κρατα μικρο καλαθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάσαι Αντωνάκη, φοβάσαι Τάκη την Έφη γι' αυτό και την κυνηγάς. Από την Έφη θα τη βρεις, θα το φυσάς και δε θα κρυώνει. Είναι η αυριανή Δήμαρχος Έδεσσας, η μόνη που βγαίνει έξω με ψηλά το κεφάλι.

      Διαγραφή
    2. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....

      Διαγραφή
  3. Ο ΓΙΆΝΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΤΟΎ ΊΔΙΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΉΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΣΝΑΚΗ ΤΟΝ ΣΟΥΓΓΑΡΗ. ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΜΆΛΛΟΝ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΟΠΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΟΗ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

      Διαγραφή
  4. Ο σωντρας δεν θα κατεβει σιγουρα. Ο νεος αρχηγος θα ειναι ο δασκαλου που ειναι ο πιο εμπιρος και διναμικος.Ηρθε η ωρα για νεο προσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΟΙ ΥΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ

      Διαγραφή
  5. Τσεπ τρελέ πάρε την παε αγόρι μου σπασε τα αποστήματα να τελειώνουμε με τους σκελετούς του παρελθόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσεπκεντζης μόνο. Ο μοναδικος μετά τον Καποδίστρια που χάρισε 40 μισθους στην δημοτική επιχείρηση. Απλα το μελλον από έναν αληθινα ανιδιοτελη ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ

      Διαγραφή
  7. Αν τον Τσεπκετζη τον στηριξει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε να παει στον καταρρακτη καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΕΠ Η΄ Ο ΣΥΡΙΖΑ;
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;

      Διαγραφή
    2. ονειρα θερινης νυχτος αν νομιζετε οτι ο τσεπκεντζης θα κατεβασει κομματικο συνδυασμο.

      Διαγραφή
    3. 12:40

      Μπροστα μου αναφερθηκε σε κεντροαριστερο ψηφοδελτιο

      Διαγραφή
  8. Ο Γιαννου εχει σβυσει. αρκει να τον ακουσεις να μιλαει και καταλαβαινεις. μονο με τον ψηλο εχει μεινει και δυο τρις κολλητους του. το παιχνιδι που επαιξε παρεα με τον σοντρα ολοι το καταλαβαν. ειναι ντροπη για την εδεσσα τα δυο αυτα προσωπα που τρεχουν πισω απο τον δεσποτη για να παρουν καμια ψηφο. Μαρουλα Νατασα Κατερινα το ψηλοτερο επιπεδο στη τοπικη αυτοδιοικηση, πιο πανω ειναι ο θεος. Νεα και καθαρα προσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σόντρα τα λάθη σου πολλά για αυτό έχεις τη δικαιοσύνη μπροστά σου. Το μεγαλύτερο όμως λάθος σου είναι να συμπράξεις με τον Γιάννου και να πάει ο τόπος άλλα 10 χρόνια πίσω. Στο βωμό του προσωπικού σου συμφέροντος θυσίασες το μέλλον το παιδιών μας με το να μην κάνεις αντιπολίτευση στον Γιάννου, αφήνοντάς τον να δρα ανεξέλεγκτα και να συμπράττεις μάλιστα μαζί του. Οι πολίτες αυτό δεν θα σου το συγχωρήσουν ποτέ. Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια και αντιπολίτευση έκανες μόνο την ημέρα που ο Γιάννου σου είπε ότι ο Δήμος έκανε έφεση κατά της απόφασης που σε αφορούσε. Πέραν από τον εαυτό σου κανένας πολίτης. Θέλεις μετά να βρεθεί ο κόσμος δίπλα σου με τέτοια τακτική που ακολούθησες. Ακόμη και τα καλά στελέχη σου Δασκάλου, Ποτήρη, Βάντση κλπ τους έκανες πέρα για το προσωπικό σου συμφέρον. Ποτέ ξανά τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλουν κάθε υγιή σκεπτόμενο πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σωντρας να κρυφτεί κατέστρεψε με τη στάση του τη πολη. Ειναι ντροπη να στηρίζει Γιάννου

      Διαγραφή
  10. Θα βρωμίσει ο τοπος παλι με Δημοτικούς συμβούλους. Της ψ...ης ο χαβας. Ο Τσεπ ειναι και με τον χοροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ. Στους πρωην-νυν πασοκους μιλαει για την κεντροαριστερα και οτι θα χρωματιστει και στους αλλους λεει χωρις χρωμα. Ας παρει θεση επιτελους. Μην ξεχνατε που ηταν η Εφη 6 χρονια. Ποιανού εξουσια στηριζε. Ξαφνικα ξεσπαθωσε και εβγαλε φωνη; Σκοπος ειναι να βγει καποιος ο οποιος λεει το ασπρο ασπρο και το μαυρο μαυρο. Με λυπει ιδιαίτερα που ο αρθογραφος χωρις να γνωριζει παιρνει θεση και μιλαει για συνδιασμους οπως του Ρυσαφη ή του Βασιλειαδη οτι δεν θα κατεβουν μαλλον και δεν ξερω εγω. Καλικρατειε καταλαβαμε οτι εισαι Ταμβιστικος. Θα χαρω αν ο Τσεπ και τα 2 φερέφωνα της Τζακρης που σερνει μαζι του καθως και τον χασοδικη απο τα βορεια του δημου και κανουν σωστους χειρισμους και να συνεργαστουν με την μονη λογικη φωνη του Δ.Σ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιο επιπεδο ρε! φιλε.Ωραιοι χαρακτηρισμοι!Μαλλον δεν εισαι ο Δημητριαδης. Αυτος εχει επιπεδο δε θα μιλουσε ετσι.

      Διαγραφή
  11. Κανεις Καραμπάμ ότι είσαι οπαδός του ρυσαφη. μόνο ο ίδιος ή κάποιος πολύ κολλητός του θα έγραφε τέτοια. Λογική φωνή η φωνή του ρυσαφη. Ας γελάσω. Ανύπαρκτος ο φίλος σου ο Αντώνης. Μουγγα μηπως γλυψει κανένα κοκαλάκι από το γνωστη αναβάθμιση. Ξέρουμε τι παίζει και γιατί δεν κάνει αντιπολίτευση. Ειναι καμμενο χαρτί φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος κανει εντέλει αντιπολίτευση στον Δημο μας;

      Διαγραφή
    2. Αντιπολιτευση σε ποιον; Εργο δεν εχουμε δει παντως.

      Διαγραφή
  12. "Θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε βουλευτικό αξίωμα"...Με ποιο κόμμα και ποιος θα τον βάλει σε ψηφοδέλτιο; Για την ΝΔ του Μητσοτάκη ξέχασέ το.Για κανένα άλλο κόμμα ,αν ξέρεις να μας το πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. 7,25' Η ΝΔ θα προτιμήσει να πάρει τον Αργύρη τον ψηλό που έχει δίπλα του, που είναι και πτυχιούχος πολιτικός επιστήμονας και είναι νέος και έξυπνος και όχι τον Γιάννου. Με τι προσόντα θα τον επιλέξει. Δεν ξέρουνε λες εκεί στη Ριγήλης. Να βγουν κυβέρνηση θέλουν όχι να πατώσουν.

      Διαγραφή
    2. Τώρα δε περνάνε και τα λόγια του πολυπράγμονα στρατηγού συμβούλου μπουγατσατζή που βοήθησε το γιάννου να ανέβει. Ίσως ο Μουράτογλου πάει για Βουλευτής τς ΝΔ.

      Διαγραφή
    3. Και μη χειροτερα για την ΝΔ δηλαδη

      Διαγραφή
  13. Ορισμένοι από την ομάδα Γιάννου ήδη έχουν μιλήσει με φαρμουζη ταμβισκου, όπως και πρώην στελέχη σοντρα με τον τσεπκεντζη. Ο πριβαρτιτσανης στηρίζει φαρμουζη και ο Ρουμελιώτης τσεπκεντζη. Ο σοντρας θα μείνει μόνο με την Μπέτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τον υπερπαράγοντα του κάμπου. Το ρυμιστή της πόλης. Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Του κάμπου τα εννιάμερα.

      Διαγραφή
  14. Ο ΓΙΆΝΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ. ΑΣ ΓΕΛΆΣΩ .ΠΈΤΥΧΕ ΣΑΝ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ .ΑΝΈΚΔΟΤΟ ΜΆΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο. Όσοι βγαζουν προσωπική χολή, δεν μας ενδιαφέρει... Καιρός να ξυπνήσει η Εδεσσα και να μην ψηφίζει όπως ψήφιζε τόσα χρόνια. Γιατί κάποιοι έχουμε βαρεθεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσωπική χολή είναι η ανάδειξη θεματων που απασχολούν τον δημότη; Προσωπική χολή μόνο ο δημαρχος βγάζει και φαίνεται πια. Αν μιλαει η αντιπολιτευση βγαζει χολή. Αν δεν μιλάει ειναι αχρηστη.ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΑΜΒΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΑΣ, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΟΔΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ. ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ. ΑΥΤΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ ΑΝΤΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν βρίσκεις προσωπικό θέμα της Ταμβίσκου ( καταγγελίες) το Γηροκομείο της Εδεσσας, θα είσαι ένας από αυτούς (δημοτικός σύμβουλος) που πότε του δεν έκανε αντιπολίτευση σίγουρα. Μάθε τα όσα συμβαίνουν εκεί πάνω και μετά γράψε Άντρες σου λέει μετά.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.