Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός ο οδηγός που εμβόλισε περιπολικά στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας (βίντεο)


Νεκρός είναι ο οδηγός ο οποίος κινείτο το πρωί της Δευτέρας με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας διανύοντας απόσταση 175 χλμ. Η καταδίωξη στην εθνική οδό ήταν κινηματογραφική και ο οδηγός εμβόλισε περιπολικά.

Το χρονικό

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, αυτοκίνητο ακολουθούσε τρελή πορεία στην Εθνική Οδό και κινείτο αντίθετα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση, αφού δεν σταματούσε στις εντολές των αστυνομικών. Αντίθετα τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινείτο ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού.

Πηγή: Lamia Report


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.