Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Σε εκδήλωση για τη Διαμεσολάβηση στην Έδεσσα ο Σταύρος Κοντονής


Στην Έδεσσα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Έδεσσας και Γιαννιτσών για τη Διαμεσολάβηση

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Σταύρος Κοντονής, θα παραβρεθεί την Δευτέρα 23-4-2018 στην Έδεσσα σε ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι δύο Δικηγορικοί Σύλλογοι Έδεσσας και Γιαννιτσών για το νέο πλαίσιο για την διαμεσολάβηση (ν. 4512/2018).

Στην εκδήλωση αυτή, εκτός από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, θα μιλήσουν επίσης ο Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για τη Διαμεσολάβηση, Αρεοπαγίτης, κ. Χαράλαμπος Μαχαίρας και η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβητής.

Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό, θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ) στις 5:00 μμ και εκτός από τους δικηγόρους των δύο δικηγορικών συλλόγων θα προσκληθούν επίσης και εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία της διαμεσολάβησης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Άσε τον Κοντωνη για την ενίσχυση Ροδακινιά που έταξες πες κάτι.Οι αγρότες θα ψηφίσουν όχι οι υπουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.