22.3.18

Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος (φωτο)

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος κ. Αθανάσιο Σαββάκη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο συμμετείχαν επίσης ο κ. Γιάννης Σαββάκης, Πρόεδρος της Biosolid και ο συνεργάτης κ. Στέφανος Αργυράκης.

Στη συνάντηση, η οποία είχε περισσότερο εθιμοτυπικό χαρακτήρα συζητήθηκε η δραστηριότητα του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος και οι προοπτικές συνέργειας με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, καθώς, πολλά μέλη του Σ.Β.Β.Ε. έχουν έδρα και δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Πέλλας στον μεταποιητικό τομέα. Ειδικότερα, ο κ. Σαββάκης εστίασε σε περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις αλλά και σε προτάσεις για τη σύννομη αξιοποίηση των γεωργικών υποπροϊόντων και αποβλήτων από παραγωγικές δραστηριότητες, ενώ, επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση, η καλή συνεργασία του επιχειρηματικού κόσμου με τις υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αηδονά υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην περιοχή μας, πάντα στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας, των αρμοδιοτήτων και της αειφόρου ανάπτυξης. Επίσης, η κυρία Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε το γεγονός, ότι η ανάπτυξη του επιχειρείν και η έμπρακτη στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αποτελεί για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και, προσωπικά, για τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα σημαντική προτεραιότητα για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Τους παρευρισκόμενους απασχόλησε και το επικείμενο παραγωγικό συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα με την κυρία Αηδονά και τον κ. Σαββάκη να τονίζουν ότι θα είναι γόνιμο για την πραγματική οικονομία, να ακουστούν τα αιτήματα και οι τοποθετήσεις των φορέων με θεσμικό και ουσιαστικό ρόλο στην προώθηση των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών.
Οι κ.κ. Αθανάσιος και Γιάννης Σαββάκης ευχαρίστησαν την κυρία Αηδονά για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση με την κυρία Αντιπεριφερειάρχη να προσφέρει αναμνηστικά δώρα στους φιλοξενούμενους με την ευχή για συνέχιση της συνεργασίας και μελλοντικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.