Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες συντήρησης Κολυμβητηρίου Έδεσσας (φωτο)


Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσής τους βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης των χώρων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας, ενόψει της νέας κολυμβητικής περιόδου που αρχίζει στις 10 Απριλίου. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Το κολυμβητήριο που δεν έβγαινε και ήταν ασύμφορο και έπρεπε να το δώσουμε σε ιδιώτη τακουλη τώρα βλέπω του κάνουμε και συντήρηση μάλλον επειδή μας περισσεύουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φεύγει ο σύμβουλος, υπέρμαχος της ανάθεσης σε ιδιώτη ο δήμαρχος. Ξαφνικά Ο Κωστάκης και η δηκεδε στη μέση και η πισίνα ανοίγει για την θερινή σεζόν. Εγκαίνια ετοιμάζονται και η Νατάσα χαίρετε. Οι συντηρητές είναι έτοιμοι και το κυλικείο για 10 χρόνια σε ποιον. Ο δήμαρχος πάντως σταθερός στις αποφάσεις του που διαρκούν όσο η καλοκαιρινή μπόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταθερός ο δήμαρχος σε όλα. Στην προσωπική του ζωή και στην πολιτική σταδιοδρομία του. Ποτέ δεν λέει ποτέ. Έτσι το ναι εύκολα γίνεται όχι και αντίστροφα. Σταθερός όπως πάντα στις αποφάσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.