Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την υλοποίηση του έργου "Νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας" με ΣΔΙΤ


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 Μαρτίου 2018 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην οποία παρέστη η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, η Διευθύντρια του Γραφείου του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή, κ. Σ. Θελερίτη, ο νομικός σύμβουλος του Υπουργού κ. Δ. Μελίδης, η διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου κ. Πατσαδέλλη, ο Προϊστάμενος Σχεδιασμού της επιτελικής δομής του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Ν. Βασιλείου, με τον ανάδοχο της οικονομοτεχνικής μελέτης του ΣΔΙΤ κ. Γ. Μιχόπουλο, στον οποίο έχει ανατεθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η σύνταξη και η κατάθεση στην Ειδική Γραμματεία Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα του Υπουργείου Ανάπτυξης της πρότασης για την υλοποίηση του έργου του Νέου Δικαστικού Μεγάρου της Έδεσσας μέσω ΣΔΙΤ.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου, η σύνταξη και η κατάθεση της πρότασης αυτής αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (των Υπουργών Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Υποδομών και Οικονομικών) για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου στην διαδικασία των ΣΔΙΤ.

Στην σημερινή σύσκεψη συζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν τα πρώτα δεδομένα της μελέτης και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης όλων των προπαρασκευαστικών εργασιών για την υποβολή της πρότασης.

Επίσης έγινε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Έδεσσας, Προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Ειρηνοδίκη Έδεσσας, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας) από τους οποίους ζητήθηκε η κατάθεση έγγραφων απόψεων εντός συγκεκριμένης προθεσμίας για τις προδιαγραφές που πρέπει να πληροί το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας.

Η πρόταση εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί και θα κατατεθεί στην Ειδική Γραμματεία σε 1 περίπου μήνα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.