Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιωήλ (φωτο)


Ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας Αστυνομικός Διευθυντής Διόγκαρης Σπυρίδων, επ' ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του επισκέφθηκε αρχές και φορείς της Π.Ε. Πέλλας. Σήμερα 01-03-2018 επισκεπτόμενος τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης -Πέλλης & Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, έλαβε την ευλογία του και τις ευχές του για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τι το σημαντικο εκτος απο την εθυμοτυπια ειχε η επισκεψη για εκδιδεται δελτιο τυπου; Για να βλεπουμε τις φωτογραφιες; Οι ευλογιες μπορουν να δινονται χωρις φωτογραφους και δημοσιοτητα. Επιτελους, Σεβασμιωτατε καντε ενα νεο ξεκινημα. Ποτε δεν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμιότατε το Γηροκομείο το ξέχασες και άρχισες τα φλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνει και βγαίνει με στελέχη του Στρατού της Αστυνομίας και άλλους δημόσιους λειτουργούς. Με εκείνους όμως τους αιρετούς βουλευτές, περιφερειάρχες,δημάρχους και λοιπούς συμβούλους τους που τρέχουν δίπλα του να φωτογραφηθούν μήπως και πάρουν αξία και ξαναβγούν στις εκλογές καλά είναι να το περιορίσει. Τουλάχιστον να περιορίσει τα δελτία τύπου που αφορούν αυτές τις συναντήσεις, γιατί τελευταία συναγωνίζονται αυτά των πολιτικών σε αριθμό, περιεχόμενο και ύφος σύνταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.