Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Χρηματοδοτούνται από την ΓΓΑ ο ηλεκτροφωτισμός και η επισκευή του ελαστικού τάπητα του Δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών


Χρηματοδοτούνται από την Γ.Γ.Α. ο ηλεκτροφωτισμός του Δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών με 120.000,00 € και η επισκευή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) του Δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών με προϋπολογισμό 100.000,00 €

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο συναντήθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό ζητώντας την χρηματοδότηση απαραίτητων αθλητικών έργων στον Δήμο Πέλλας.

Ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος παρουσίασαν τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας σε αθλητικές υποδομές και τις ανάγκες για την συντήρηση και βελτίωση των υφισταμένων υποδομών.

Μετά από διεξοδική συζήτηση ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός αποφάσισε την χρηματοδότηση των προαναφερόμενων έργων στο Κεντρικό Δημοτικό στάδιο της πόλης των Γιαννιτσών.

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν 4 πυλώνες ηλεκτροφωτισμού με την απαιτούμενη ισχύ για να ηλεκτροφωτιστούν η αγωνιστική επιφάνεια του σταδίου στο σύνολο της ( γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβος) και με ένταση στα επίπεδα άνω των 250 LUX μετά των απαραίτητων προβολέων, PILLARS , καλωδίων, χειριστηρίων κ.λ.π.

Ακόμη θα επισκευαστούν οι φθορές του ελαστικού τάπητα ( ταρτάν) με εργασίες καθαρισμού επιφάνειας στιβάδας υφιστάμενου συνθετικού τάπητα, συμπλήρωσης πάχους υφισταμένου συνθετικού τάπητα και κατασκευή επιφανειακής στιβάδας ( RETOPING) στην πρώτη διαδρομή του στίβου, στο μισό της δεύτερης διαδρομής και σε διάφορα τμήματα της υπόλοιπης επιφάνειας του στίβου.

Ο Γ.Γ.Α. δεσμεύτηκε να επισκεφθεί τον Δήμο Πέλλας το συντομότερο δυνατόν.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σηφακη δεν σε πιστεύουμε αριθμό φεκ της απόφασης. Άλλωστε οι προηγούμενοι δώσανε ένα εκατομμύριο για να γίνει ο ελαστικός τάπητας και ο ηλεκτροφωτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.