Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενα κόκκινο τριαντάφυλλο με ένα μπλε πέταλο -Το σύμβολο του Κινήματος Αλλαγής (φωτο)


Με κυρίαρχο το κόκκινο αλλά και το πράσινο και μια πινελιά μπλε. Το σύμβολο του Κινήματος Αλλαγής παρουσιάστηκε στο τέλος του Ιδρυτικού Συνεδρίου. 

Τρία νέα παιδιά το παρουσιάσαν και ανεβαίνοντας στο βήμα και κάλεσαν τους συνέδρους να το κάνουν κτήμα όλων των πολιτών. 

Συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά εξηγούσαν πως «είναι το Ρόδον της ελπίδας με αναφορές στις αξίες και τις παρακαταθήκες της Δημοκρατικής παράταξης» 

«Το Ρόδον σηματοδοτεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της παράταξης» έλεγαν χαρακτηριστικά

Να σημειωθεί ότι η πρόταση εγκρίθηκε χωρίς ψηφοφορία. 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αλλαγη με παλια υλικα γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΟ ΑΠΟ Chrome ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η΄ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ;

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΡΟΔΟΝ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΑΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και γίνεται πχ ένας βόθρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30 xronia pasok....lypame kyria gennhmata ta dalate me ton paok mas xasate gia panta kai na kserete eimaste polu eimastai xiliades.....ta to kataladete...paok tymisou oi dynamh sou eimasteai emeis oi xiliades opadoi sou .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπόδικοι κατάδικοι άνθρωποι που άφησαν μαύρες τρύπες και τεράστια διαχειριστικα ελλείμματα στα ταμεία μας προσβάλουν εμάς τους γνήσιους απλούς Αγωνιστές να είναι πάλι στο προσκήνιο υποψήφιοι για καρέκλες. Ντροπή κρυφτείτε καταστρεψατε το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι θα δεις τον Σόντρα υποψήφιο βουλευτή, τον Τακατζόγλου γενικό γραμματέα, τη Μαρούλα στέλεχος και την Νατάσα και τον Ηρακλή να στελεχώνουν τα γραφεία. Αυτή θα είναι η αλλαγή της αλλαγής ως αλλαγή που δεν ήρθες ποτέ.

      Διαγραφή
  6. Ταφόπλακα Γιάννου και σοντρα ο γνωστός σε όλους μάγειρας της Έδεσσας. Κατάφερε να τους σβήσει πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.