Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Β. Αποστόλου: Θα αποζημιωθούν οι ροδακινοπαραγωγοί της Β. Ελλάδας


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη παρέστη σήμερα 28-3-2018 στη σύσκεψη με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Γ. Δραγασάκη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγ. Αποστόλου και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Παραγωγής και Κοινοτικών Πόρων παρουσία εκπροσώπων αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας στο ξενοδοχείο Grand Hotel για το μεγάλο ζήτημα της ενίσχυσης του εισοδήματος των παραγωγών επιτραπέζιων ροδακίνων και νεκταρινιών λόγω των χαμηλών τιμών που πωλήθηκαν τα προϊόντα κατά την περσινή εμπορική περίοδο (13 λεπτών για το επιτραπέζιο ροδάκινο και 8 λεπτών για το νεκταρίνι κάτω του κόστους παραγωγής).

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προέβη στις εξής δηλώσεις προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων), απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου: "Θα αποζημιωθεί και θα καλυφθεί η απώλεια εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών της Β. Ελλάδας".

Την ίδια δέσμευση επανέλαβε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κλείνοντας το πάνελ για την Αγροτική Παραγωγή και την Αγροτική Ανασυγκρότηση στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, όπου τόνισε ότι "για οποιαδήποτε απώλεια εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών υπάρχει θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα".

Στην ίδια θεματική ενότητα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου μιλώντας για τις αποζημιώσεις των ροδακινοπαραγωγών από τις βροχοπτώσεις του περασμένου Ιουλίου ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή οι ζημιές εξειδικεύονται και θα αποζημιωθούν σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Μαζέψτε τα και φύγετε είστε ψεύτες και επικινδυνοι οι αγρότες έχουμε τελειώσει.Αρε Καρασμανη που είσαι;Άμα ξαναδείτε ψήφο εσείς από αγρότες κοντεύουν οι εκλογές θα καταλάβετε τη κάνατε αλλά θα είναι αργά,θα είστε στα σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ Καρασμανη εσείς και τσιράκια σας είστε παρελθόν για την Πέλλα για ευνόητους λόγους

      Διαγραφή
  2. Κόντρα ανακοινώσεων από τους δύο βουλευτές του νομού μας Ποιος θα δώσει περισσότερο σανό στο λαό αέριο τρένο επιδοτήσεις αποζημιώσεις πάρτε να χετε σανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονον υποσχεσεις , κυροιοι υπουργοι ,και βουλευτες ,του Συριζα-Ανελ. Λογια παχια και,και, και υποσχεσεις ,φατε λαε ,λογια παχουλα.Νηστηκοι κοιμομαστε ,Νηστηκοι ξυπναμαι .Τους ελαιοπαραγωγους, τους ξεχασαται κυριοι ,αυτοι δεν επαθαν ζημιες απο τις βροχωπτωσης ? Ουτε 1 λιτρο λαδι δεν πηραμε.Δωστε και καμια υποσχεση , και σε μας να ελπιζουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω απορω γιατι φωναζεται? στο τελος ολοι παλι τζακρη θα ψηφησετε κ στην καρατζοβα σηφακη..τι χτυπιεστε τζαμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.