Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η επίσκεψη Σγουρίδη στα Γιαννιτσά και οι προτάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ν Πέλλας (φωτο)


Την Τετάρτη 21-3-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών της συντονιστικής επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Πελλας με τον Αντιπρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Σγουρίδη Παναγιωτη στα γραφεία του κόμματος στα Γιαννιτσά.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Σγουρίδη ήταν η ενημέρωση του για τα προβλήματα του Νομού καθώς και οι προτάσεις της Συντονιστικής για το Νόμο Πέλλας ενόψει του Περιφερειακού Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

Ο κ. Σγουρίδης ενημέρωσε αναλυτικά τα στελέχη των ΑΝΕΛ για την κατάσταση στην όποια ευρίσκεται αυτή τη στιγμή η χωρά καθώς και για τα μεγάλα ζητήματα τα οποία καλείται να επιλύσει αυτή η κυβέρνηση.

Στάθηκε δε ιδιαίτερα στις τουρκικές προκλήσεις και δήλωσε ότι δεν πρέπει να μας παρασύρει η Τουρκία και να παίξουμε το παιχνίδι της, αλλά και στο ζήτημα της Μακεδονίας μας δήλωσε πως η στάση των ΑΝΕΛ είναι αμετακίνητη και δεν πρόκειται να δεχτούν με κανέναν τρόπο τον όρο Μακεδονία και κανένα παράγωγο για την ονομασία των Σκοπιων.

Τα στελέχη της Συντονιστικής κατέθεσαν τις εξής προτάσεις για το Νομό Πέλλας και ζήτησαν απ τον Αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ να τις προτείνει στο Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης γιατί ο νομός μας είναι ένας από τους πλέον αδικημένους νομούς της Ελλάδας ο όποιος έχει τρομακτικές δυνατότητες ανάπτυξης εφόσον το κράτος μεριμνήσει για τις κατάλληλες υποδομές.

Οι προτάσεις είναι :

1ον Επιβάλλεται να έρθει άμεσα το φυσικό αέριο στο νομό.

2ον Να τελειώσει επιτέλους ο δρόμος που ενώνει Θεσσαλονικη-Γιαννιτσα-Εδεσσα.

3ον Δημιουργία σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονικη-Γιαννιτσα-Εδεσσα-Αριδαια.

4ον Ηλεκτρονικό δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων στο νομό.

5ον Τεκμαρτός προσδιορισμός μικρού τζίρου για τα αγροτικά εισοδήματα.

6ον Χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές για όλα τα επαγγέλματα,πιο χαμηλά δε για τους αγρότες και ειδικά πολύ χαμηλότεροι συντελεστές στους οργανωμένους συνεταιριζομενους αγρότες.

7ον Να ξεκινήσει ο θεσμός του αγροτοενσημου.

8ον Επενδύσεις στον τουρισμό. Επιβάλλεται να υπάρχει μεγαλύτερη προβολή των αρχαίων μνημείων του νομού καθώς και των άλλων τουριστικών θέρετρων [Λουτρά Ποζαρ,Καιμακτσαλαν] καθώς και επενδύσεις σε τουριστικές υποδομές.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Με τη στηριξη σας ο Κοτζιας επισκεπτεται τα Σκοπια για διαπραγματευσεις και Τσιπρας δηλωνει τα περι Gorna Μακεδονια. Τι ειναι ρε η Μακεδονια Gorna Τζουμαγια; Το ποσοστο σας παντως δεν θα ειναι Gorna ... Οσοι ψηφισαμε ... ψηφισαμε... Απο εδω και περα φασκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε των τριτεκνων Ντιουδη, τι μας έλεγες στην συνέλευση τριτεκνων; ότι τελείωσε αυτή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετά τα ψέματα που μας είπε. και πριν ο πετεινός λαλήσει ..... εσύ λάκισες εμείς δεν ξεχνάμε και θα το διαπιστώσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.