Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε αντίξοες καιρικές συνθήκες η παρέλαση στα Γιαννιτσά! (βίντεο)


Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες ο Δήμος Πέλλας τίμησε και φέτος τη μνήμη των ηρώων του 1821 με εκδηλώσεις στα Γιαννιτσά, στην Κρύα Βρύση, στην Πέλλα, στο Ν. Μυλότοπο, στους Γαλατάδες, καθώς και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Ειδικότερα στα Γιαννιτσά:

Μόνο με τμήματα της σημαίας, μαθητών και πολιτιστικών συλλόγων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 25 Μαρτίου, στις 12.00 το μεσημέρι, η παρέλαση στα Γιαννιτσά, μπροστά στους εκατοντάδες πολίτες του δήμου Πέλλας, που βρέθηκαν αυτή την δύσκολη κλιματολογικά ημέρα, με ψιλόβροχο και κρύο, στον πεζόδρομο της πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Την παρέλαση παρακολούθησαν από την εξέδρα των επισήμων οι: Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος, οι βουλευτές Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Τσιαντάκη Ζωγράφου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών Κων/νος Τσάκαλος, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών π. Ιωάννης Σπυρίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Πασσαλής, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με την τέλεση Θείας Λειτουργίας και δοξολογίας στην Μητρόπολη Γιαννιτσών. Ακολούθησαν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στην μνήμη των θυμάτων. 

Δείτε μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com την παρέλαση:

25pargia


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. κανε καμιά δουλειά στην πόλη και άσε τα χαμόγελα , βολεμένε ! τα πάντα ρημάξανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.