Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πορεία διαμαρτυρίας από την Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας


«Φτάνει πια η ασφυξία, μόνιμοι καθηγητές σε όλα τα σχολεία» 

Στα πλαίσια του προγράμματος δράσης της ΟΛΜΕ, η Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας καλεί τους εκπαιδευτικούς της περιοχής ευθύνης της σε πορεία διαμαρτυρίας προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018. Η συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Μικρών Καταρρακτών (στον πεζόδρομο της Έδεσσας) στις 12:00, ενώ στις 12:30 θα αρχίσει η πορεία προς τη ΔΔΕ Πέλλας, όπου περίπου στις 13:00 θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας για την πολύχρονη αδιοριστία εκπαιδευτικών. 

Για το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας 

Πριβαρτιτσάνης Πέτρος (Πρόεδρος)       Τραπεζανίδης Γιώργος (Γραμματέας)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πριβαρτιτσάνη το κόμμα που υποστηρίζεις απέλυσε 2500 καθηγητές .Αυτοι μπρορεί να μην διορίζουν μόνιμους αλλα ούτε και απολύουν μόνιμους καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον: εσύ ξέρεις ποιος είμαι. Θα ήταν πιο τίμιο αν μας έλεγες ποιος είσαι.
      Δεύτερον: δείξε μου έναν απολυμένο της περιόδου εκείνης.
      Τρίτον: γ παρούσα κυβέρνηση δεν απολύει όπως λες, αλλά πολλοί αναπλητρωτές δεν μπορούν να δουλέψουν με τις ρυθμίσεις που γίνονται (αύξηση ωραρίου, συγχωνεύσεις σχολείων - ειδικοτήτων κλπ).
      Τέταρτον: πρώτα οι συνάδελφοι και μετά το κόμμα.

      Πριβαρτιτσάνης Πέτρος

      Διαγραφή
    2. ποιος εκλεισε τα ΕΠΑΛ και που πηγαν εκεινοι οι καθηγητες;

      Διαγραφή
    3. Επειδή σχολίασα την ανάρτηση ως άγωστος δεν σημαίνει ότι γράφω ανακρίβειες.Πρώτον: Δεν υπάρχουν τώρα απολυμένοι γιατί τους επαναπροσέλαβε η τωρινή κυβερνηση.Αλήθεια χρειάζεται να αναφέρω ονόματα καθηγητών ειδικοτήτων ;Δεύτερο:Η αύξηση του ωραρίου καθώς οι μεγάλες συγχωνεύσεις ξεκινησαν το 13 (Σαμαράς επιστράτευση κλπ.)Τρίτον: Αν βάζεις πρώτα τους συναδέλφους και μετά το κόμμα , αυτό είναι υπόσχεση και μένει να το δούμε.

      Διαγραφή
  2. Φτάνει πια η ασφυξία , Μόνιμος τζίρος στις επιχειρήσεις ...
    Φτάνει πια η ασφυξία , Μόνιμα έσοδα στους αγρότες ...

    Φίλε δημόσιε υπάλληλε αν είσαι καλός θα μείνεις , αν είσαι σκράπας στην διετία σπίτι σου ... Ναι στην αηιολόγηση από τα αποτελέσματα των μαθητών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν γνωρίζεις το θέμα γιαυτό μην εκτίθεσαι.Οι απολύσεις Δ.Υ δεν ήταν θέμα αξιολόγησεις αλλα να βρεθουν επιτακτικά Ιφιγένειες.Δυμφωνώ αντικειμενική αξιολόγηση σε όλους.

      Διαγραφή
  3. Είναι νωρίς για να ξεχάσουν οι εκπαιδευτικοί και γονείς τα έργα και τις ημέρες της παράταξης που εκπροσωπείτε κ Πριβαρτιτσανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.