Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Τουρκική κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό πρόσωπό της


Αναμφίβολα η διπλωματία της γείτονος χώρας έχει φθάσει, τις τελευταίες μέρες, στο ναδίρ στα μάτια της παγκόσμιας διπλωματίας, με τις άνευ προηγουμένου ενέργειές της που αφορούν την συνεχιζόμενη κράτηση – ομηρία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί εκ μέρους της ως κάποιο διπλωματικό χαρτί, όχι μόνο έχει πέσει στο κενό, αλλά αντίθετα έχει προκαλέσει τη μήνη εχθρών και συμμάχων της. 

Ούτε η προσπάθεια αυτού του ιδίου του Ερντογάν να την χρησιμοποιήσει για εσωτερική κατανάλωση, για την ενίσχυση δηλαδή του κύρους του στο εσωτερικό της Χώρας του, έχει φέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για το πρόσωπό του. Αντίθετα η θύελλα διαμαρτυριών για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης και η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την Πολιτεία διαφαίνεται πλέον περίτρανα, από τον τρόπο που λειτουργεί ο ύψιστος αυτός Θεσμός, που όπως όλα φαίνονται στην γείτονα Χώρα αποτελεί πανάκια των πολιτικών και κομματικών συστημάτων.

Όλα καταδεικνύουν ότι η πολιτική και η δικαιοσύνη στη Τουρκία είναι απείρως υποδεέστερη της πολιτικής και της δικαιοσύνης των Κρατών της Ενωμένης Ευρώπης, όλων των πολιτισμένα Κρατών της γης. Ότι έχει καταφέρει η τουρκική διπλωματία τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθειά της να πείσει τους πάντες ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές επιταγές , τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια δημοκρατικά ιδεώδη, με τον τρόπο μεταχείρισης των δύο ελλήνων στρατιωτικών κατέδειξαν περίτρανα ότι εμπράκτως εφαρμόζει ακριβώς το αντίθετο. 

Μόνη και απομονωμένη από το σύνολο της Παγκόσμιας οικογένειας πλέον είναι βέβαιο ότι αναμένει την κατακραυγή για τις πρακτικές της, η οποίες σιγά σιγά θα αρχίσουν να εκδηλώνονται με ποικίλους τρόπους. Είναι βέβαιο πλέον ότι και η Ελληνική Κυβέρνηση θα καταφύγει στην  Ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια Κοινότητα, από την οποία θα ζητήσει να βρεθεί και εμπράκτως δίπλα της. Γιατί οι δύο όμηροι εκτός από Έλληνες είναι ταυτόχρονα και Ευρωπαίοι πολίτες και πολίτες της παγκόσμιας κοινωνίας και έχουν δικαίωμα στην έννομη προστασία τους. 

Τυχόν προσφυγή σε Διεθνής Οργανισμούς για τα νομικά τερτίπια που επικαλούνται νομομαθείς!! Τούρκοι δικαστές πρέπει να αντιμετωπισθούν σύμφωνα με το Παγκόσμιο Διεθνές Δίκαιο στα πλαίσια προστασίας της Παγκόσμιας ειρήνης. 
Μήπως όμως τελικά οι ανιστόρητες ενέργειες των σύγχρονων Οθωμανών αποτελέσουν βούτυρο στο ψωμί των ισχυρών της γης Αμερικής, Ρωσίας, Ευρώπης, Κίνας κλπ κλπ να χαρακτηρίσουν τον τούρκο ηγέτη τρομοκράτη και να επιχειρήσουν να τον ανατρέψουν ή να του επιτεθούν; 

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος διάλυσης του ανομοιογενούς αυτού κράτους που θεμελιώθηκε πάνω στην βία και το αίμα φαίνεται ότι είναι «εγγύς». Το ξήλωμα της άλλωστε πανίσχυρης αυτοκρατορίας άρχισε από τα χέρια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και θα σταματήσει όταν όλος «ο πολύχρωμος» και αιματοβαμμένος αυτός χιτώνας γίνει μια απλή κλωστή στα χέρια της Παγκόσμιας Κοινωνίας...   

Ελλαδίτης                     



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.