Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε το Τουρνουά Μίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.


Την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής του τουρνουά ΜΙΝΙ είχαν οι αθλητές του «Μ. Αλεξάνδρου», την Κυριακή 18/03/2018, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», υποδεχόμενοι την ομάδα του «Ζαφειράκη» Νάουσας.

Σε ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον αγωνιστικά παιχνίδι, η ομάδα των Γιαννιτσών ηττήθηκε με σκορ 52-56. Η ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου» ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά τα αμυντικά της λάθη στα δύο τελευταία λεπτά δεν της επέτρεψαν να πάρει την νίκη.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Σε αυτά τα τουρνουά μίνι και προμίνι, που διοργανώνει η ένωση μας, κατά την προσωπική μου άποψη δεν μετράει η νίκη αλλά το ότι τα παιδιά παίρνουν παιχνίδια, αποκτούν αγωνιστική εμπειρία και ετοιμάζονται για τα μετέπειτα πρωταθλήματά τους. Το σημαντικότερο όλων είναι τη δεδομένη στιγμή να χαίρονται το παιχνίδι αλλά και να βιώνουν τέτοια συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να τους δώσει.»

Από το Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.