Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Ο Μέγας Αλέξανδρος ακόμη περιμένει...


Δεκατέσσερις μήνες έχουν περάσει (17 Δεκεμβρίου 2016)   και ακόμη ο Μεγαλέξανδρος περιμένει σιωπηλός, εκεί στο ίδιο σημείο, τους νεοέλληνες επιγόνους του να στρώσουν το «χαλί» που αρμόζει στο πρόσωπό του. Στο πρόσωπο του Έλληνα Μακεδόνα που άλλαξε τον ρουν της ιστορίας, μεταλαμπαδεύοντας τον ελληνικό πολιτισμό στα πέρατα της τότε γνωστής Οικουμένης. 

Όμως το «χαλί» που δε στρώθηκε ποτέ βεβαιώνει με τον πιο περίτρανο τρόπο το «χάλι» στο οποίο έχει περιέλθει η Διοίκηση σε όλη την Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Η πατρότητα του «έργου Πνοής» στο κέντρο της πόλης δεν αναλήφθηκε ποτέ, καίτοι υπήρξαν εκατέρωθεν ανακοινώσεις συναρμοδίων Υπηρεσιών. 
Η δράση περιορίστηκε στο χάλασμα και την επαναφορά στην αρχική του κατάσταση. Τα τρία έτη 2016-2017-2018 δεν ήταν ικανά για να αποκαταστήσουν το «τεράστιο» πολυδάπανο και πανδύσκολο σε σύλληψη, σχεδιασμό και εκτέλεση αυτό έργο, που μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι συναγωνίζεται αυτό της κατασκευής της Εγνατία Οδού, ή για να μην θεωρηθούμε υπερβολικοί, αυτό της διάνοιξης της Κοιλάδας των Τεμπών???
Αναμένουμε…
Καλλικράτειος 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΟΜΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η΄ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ Η΄ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ''ΛΥΣΟΥΝ'' ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φίλε μου "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ" όπως με δυο λέξεις τους περιέγραψες. Ο Γιάννου τάχα προτρέπει να τρέξουμε στα συλλαλητήρια και από την άλλη ασχολείται με μια μικρή ομαδούλα 10 ατόμων για να μην τους χαλάσει το χατήρι και σκοντάφτει στην τρύπα που ο ίδιος προσπαθεί εδώ και μήνες να κλείσει.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ SITE Η ΑΗΔΟΝΑ (ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ) ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο δρόμος ανάμεσα Παραλίμνη- Γιαννιτσά ακόμη να γίνει. Να δούμε ποτέ θα καρφωθεί κανένας οδηγός στις μπάρες . Τότε ίσως να το κάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Γιάννου οδοστρωτήρα. Karatzova να ξέρετε ότι έριξαν σήμερα 3 φτιαριες πίσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο δύσκολο είναι να επισκευαστεί αυτή η ζημιά στο συγκεκριμένο κεντρικοτατο σημείο; Χαθήκαμε στο ποιος είναι αρμόδιος... Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γιάννου δεν περνά από εκεί γιατί οι καταστηματάρχες είναι εξαγριωμένοι μαζί του. Μικρή η πόλη. Όλα βγαίνουν στη φόρα. Μα τέτοια ανικανότητα. 20 μέτρα άσφαλτο θέλει. Ντροπή ντροπή ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΙΆΝΝΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΌΡΘΩΤΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΝ ΟΊ ΔΙΚΟΊ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΊΣΤΩΝ. ΈΤΣΙ ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΊΠΡΑ. ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΌΡΘΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΘΈΛΟΥΝ ΟΊ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΟΎ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΎΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΉΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.