Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Παρουσιάζεται η μελέτη σκοπιμότητας - βιωσιμότητας προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσ/νίκης – Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 27-3-2018 και ώρα 7:00 μμ θα παρουσιαστεί η μελέτη σκοπιμότητας - βιωσιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά.

Την μελέτη θα παρουσιάσουν ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Αθ. Βούρδας, ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Παν. Θεοχάρης και ο ανάδοχος μελετητής κ. Κων. Φωτούλας.


Την εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό, διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας και θα παραστούν οι βουλευτές, η Αναπλ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, οι Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο του Ν. Πέλλας κ.λπ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ρε σεισ ξανα συνδεση γιαν θεσ συνδεστε τα γιαν με θεσ με δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.