Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας στα σεμινάρια "Gastronomy & Hospitality – Premium Masterclasses" του Ομίλου ΔΕΛΤΑ (φωτο)


Άλλη μία σημαντική στιγμή της "Μαγειρικής Τέχνης" στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Αρχιμάγειρες (Chef) του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, το τριήμερο 8 με 10 Μαρτίου 2018. Αφορμή για τη νέα αυτή επιμορφωτική δράση των σπουδαστών αποτέλεσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Εκπαιδευτικού Όμιλου ΔΕΛΤΑ, για τα 20 χρόνια παρουσίας του ομίλου στους τομείς γαστρονομίας και τουρισμού (http://masterclasses.delta-iek.gr/).

Πρόκειται για ένα μεγάλο επετειακό γεγονός που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με τίτλο “Gastronomy & Hospitality – Premium Masterclasses” υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Food Festival και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν καταξιωμένοι επαγγελματίες διεθνούς φήμης από το χώρο της ελληνικής και ξένης, σύγχρονης, γαστρονομίας και τουρισμού: Anraud Bignon, Rolf Murner, Γιάννης Παρίκος, Μανώλης Στήθος, Χρήστος Ζαμπούνης, Katsu Hanamure, Δημήτρης Παμπόρης, Ντίνα Νικολάου, Παναγιώτης Γιακαλής, Senol Yeter, Γεωργία Αμπελακιώτου, Jan Charles Metayer, Γιάννης Κιόρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Καγιάννης.

Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Έδεσσας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά, επί τρεις συνεχόμενες ημέρες, όλα τα μεγάλα ονόματα της "Μαγειρικής Τέχνης", εμπλουτίζοντας τις δεξιότητές τους στο απαιτητικό επάγγελμα του Αρχιμάγειρα Chef. Αξιοσημείωτη ήταν η φιλοξενία που απόλαυσαν από τους ιθύνοντες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου, γεγονός που τους έκανε να νιώθουν σαν να ήταν δικοί τους σπουδαστές.
iekde


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.