Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Συνάντηση βουλευτών με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης την επόμενη εβδομάδα για τις ενισχύσεις de minimis των ροδακινοπαραγωγών


Εντός της εβδομάδας συνάντηση βουλευτών - αγροτών με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τις κρατικές ενισχύσεις de minimis για την μείωση του εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών και τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις του περασμένου καλοκαιριού

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εντός της εβδομάδας και συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Αποστόλου από το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των βουλευτών Πέλλας και Ημαθίας και εκπροσώπων των αγροτών μαζί του προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το θέμα της μείωσης του εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών κατά την προηγούμενη εμπορική περίοδο (2017).

Μετά την αρνητική απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αποζημίωση των παραγωγών από κοινοτικούς πόρους και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Υπουργού κατά την συνάντησή του με τους αγρότες τον περασμένο Ιανουάριο, θα συζητηθεί η διαδικασία χορήγησης κρατικών ενισχύσεων de minimis και η χορήγηση αποζημιώσεων για τις ζημιές που υπέστησαν οι παραγωγοί από τις βροχοπτώσεις του περασμένου καλοκαιριού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ντόρκα συναντήσεις συσκέψεις, Παρασυσκέψεις, επιτροπές, πορίσματα ένα χρόνο τώρα, αυτό κάνετε κυνηγάτε την σκιά σας, το φάντασμα του Καρασμάνη με τις παράνομες επιδοτήσεις , Νομιμότητες και σωτήριες για μας. Εσείς τίποτε τίποτε ανίκανοι ούτε την βροχόπτωση που δικαιούμαστε .Ντόρκα πούλησα με ο15 λεπτά τα μισά τα κατέστρεψε η βροχή έλα να ζήσεις. σε ψηφίζω από ΠΑΣΟΚ μέχρι ΖΥΡΙΖΑ . τώρα μετά από αυτά τα μασκαραλικια δαγκωτό δεξιά Καρασμάνη .τουλάχιστον ότι λένε το κάνουν. πήραμε λεφτά από αυτούς όλα τα χρόνια. από σας λόγια λόγια και φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα κανεις αμα παει και σε αλλο κομμα ξαναψηφατην.και μετα καποιους τους λενε προβατα και παρεξηγοιυνται

      Διαγραφή
  2. Μας έχουν καταστρέψει μόνο εισοδήματα κοινωνικής αλληλεγγύης στους τεμπέληδες ξέρουν να δίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ντόρα αλλά συντομεψτε γιατί έχουμε ξεραθεί οικονομικά.Κάλιο αργά παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΧΕΤΕ Η ΝΈΑ ΧΡΟΝΙΆ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ ΓΙΑ ΒΡΟΧΩΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΌ ΠΈΡΣΙ ΝΤΡΟΠΗ Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντόρα έργα; όχι λόγια βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κατασταση ειναι τραγικη....δωστε de minimis γιατι δεν εχουμε να αγορασουμε ουτε φυτοφαρμακα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΜΕ.
    κ. ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.