Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eθελοντική αιμοδοσία από το ΕΠΑΛ - ΕΚ Έδεσσας (φωτο)


Την Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας για μια ακόμη χρονιά, εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.

Στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το Τμήμα Βοηθών Νοσηλευτών του Τομέα Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς Κωνσταντινίδου Αναστασία και Πούτη Μακρίνα, προσήλθαν πολλοί ενήλικοι μαθητές , εκπαιδευτικοί, φίλοι και γονείς.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, τα τμήματα από τις ειδικότητες Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, υποστήριξαν την δράση διατροφικά, με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τους , Καφετζή Ελένη, Κάλλου Βαρβάρα, Κυζιρίδου Μαρία και Βοσνιάκου Ιωάννα.

Ευχαριστούμε το Γ.Ν Έδεσσας και συγκεκριμένα την ιατρό κ. Αλεξίου Χριστίνα, την τεχνολόγο κ. Ζουμή Αναστασία και τις νοσηλεύτριες κ. Παυλίδου Σοφία και Διαμαντοπούλου Καλλιόπη για την πολύ καλή συνεργασία.

Επίσης ευχαριστούμε μαθητές, γονείς και φίλους που προσήλθαν σ’αυτήν την πολύ σημαντική εθελοντική πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.
aimode


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.