Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eνημέρωση καταναλωτών από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας για τις ρυθμίσεις οφειλών


Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές, ότι καθ ‘όλη την διάρκεια του έτους μπορούν να ρυθμίζουν τις οφειλές τους με τον τρόπο ρύθμισης ευνοϊκών δόσεων έναντι οφειλής.

Συγκεκριμένα, για τους καταναλωτές που κάνουν οικιακή χρήση της ύδρευσης το πόσο της ρύθμισης θα ανέρχεται από το ποσό των 20,00 ευρώ για κάθε μηνιαία δόση. Για καταναλωτές των οποίων οι οφειλές ανέρχονται στα 1000 ευρώ διακανονίζουν το ποσό σε 50 μηνιαίες δόσεις, στα 1500 ευρώ: 75 μηνιαίες δόσεις και στα 2000 ευρώ: 100 μηνιαίες δόσεις.

Από την άλλη, για τους καταναλωτές που οφείλουν ποσά τα οποία προορίζονται για επαγγελματική χρήση της ύδρευσης το χαμηλότερο ποσό δόσης θα ανέρχεται από 30,00 ευρώ για κάθε μηνιαία δόση. Ένας καταναλωτής, του οποίου η οφειλή ανέρχεται στα 1500 ευρώ διακανονίζει το ποσό σε 50 μηνιαίες δόσεις, στα 2250 ευρώ: 75 μηνιαίες δόσεις και στα 3000 ευρώ: 100 μηνιαίες δόσεις. Τα ποσά τα οποία ξεπερνούν τις 3000 ευρώ, διακανονίζονται αναλογικά , ώστε ο αριθμός δόσεων να μην ξεπερνάει τις 100.

Οι καταναλωτές που θα προχωρήσουν στην παραπάνω ρύθμιση έναντι οφειλής, θα υποχρεώνονται να καταβάλουν το συμφωνηθέν ποσό κάθε μήνα. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής αθετήσει την καταβολή δύο δόσεων του, υποχρεούται να καταβάλει και τις δύο δόσεις.

Παράλληλα, εκτός από τις δόσεις του διακανονισμού, ο καταναλωτής οφείλει να αποπληρώσει και το κόστος των εκδιδόμενων λογαριασμών που θα αφορούν την κατανάλωση του μετά την ημερομηνία του διακανονισμού.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας με αυτό τον τρόπο στηρίζει έμπρακτα τον κάθε συμπολίτη μας στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που καλείται να ανταπεξέλθει.

Με τον τρόπο των ρυθμίσεων έναντι οφειλής, οι καταναλωτές που οφείλουν τον ποσό άνω των 300,00 ευρώ δεν κινδυνεύουν να βεβαιωθούν στην εφορία ούτε υπάρχει κίνδυνος διακοπής της υδροδότησης.

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, καλούμε και τους καταναλωτές που είχαν ενταχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων να είναι συνεπείς, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία αυτής της ευνοϊκής ρύθμισης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.