Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ECA διέγραψε τον ΠΑΟΚ από το μητρώο της


Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) προχώρησε στη διαγραφή του ΠΑΟΚ από το μητρώο της, μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τη νύχτα της περασμένης Κυριακής (11/3) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η ECA καταδίκασε τη συμπεριφορά του προέδρου της μακεδονικής ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη και γνωστοποίησε την απόφασή της να αναστείλει την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ, μέχρι νεωτέρας.

Η ανακοίνωση: «Η ECA καταδικάζει έντονα τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, την Κυριακή 11 Μαρτίου.
Υπό αυτό το πρίσμα και σύμφωνα με το καταστατικό της ECA, το Εκτελεστικό Συμβούλιό της αποφάσισε ομόφωνα να αναστείλει, με άμεση ισχύ, την ιδιότητα του ΠΑΟΚ ως μέλους της ECA. 

Η ΕCA υπάρχει για να προστατεύει την ακεραιότητα και την κανονικότητα διοργανώσεων και αγώνων, καθώς και τις αθλητικές αξίες και αρχές στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία παραμένει εν ισχύ μέχρι νεωτέρας και θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ECA ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ;
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΛΕΝΕ: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.