Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ιερή εικόνα Παναγίας της Παντανάσσης στον IN Αγ.Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δυτικό Πέλλας (βίντεο)


Με κάθε λαμπρότητα πλήθος πιστών υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής αντίγραφο της Ιεράς εικόνας της Παναγίας της Παντανάσσης στο Δυτικό Πέλλας. Η Ιερή εικόνα συνοδευόμενη από τον Αρχιμ. Μάξιμο και την φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Πέλλας  τέθηκε προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 18 Μαρτίου. 

Αμέσως μετά την υποδοχή τελέσθηκε η Ακολουθία των Χαιρετισμών και παρέστησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πέλλας Χρήστος Σοφίας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θανάσης Παυλίδης και πλήθος πιστών.

Σύμφωνα με το πανηγυρικό πρόγραμμα σήμερα το απόγευμα 17:00 ώρα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, το πρωί της Κυριακής Όρθρος και Ιερατικό σελλείτουργο, στις 16:00 ώρα Ιερό Ευχέλαιο, 17:00 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Παράκληση και Αναχώρηση Ιεράς Εικόνας.
pantanditiko


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.