Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Security του ΙΕΚ Αριδαίας στο Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας (φωτο)



Στo πλαίσιo του μαθήματος της ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ επισκέφθηκαν το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας. Τους εκπαιδευόμενους υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του Γραφείου Ανθυπαστυνόμος ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Αναστάσιος ο οποίος τους ενημέρωσε για τη σημαντική υποστήριξη και συνδρομή που παρέχει το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών στις αστυνομικές υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην εξιχνίαση υποθέσεων, με κύρια αποστολή του τη διερεύνηση του τόπου εγκλήματος, την περισυλλογή και την αξιοποίηση των ιχνών και πειστηρίων με τη χρησιμοποίηση σύγχρονου επιστημονικοτεχνικού εξοπλισμού.

Επιπρόσθετα στάθηκε και στο ρόλο που έχει η συγκεκριμένη υπηρεσία στην οργάνωση των εγκληματολογικών αναζητήσεων προς ανακάλυψη καταζητούμενων και την ανεύρεση εξαφανισθέντων ατόμων.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία και το Διευθυντή κ. Διόγκαρη Σπυρίδων για την υποδοχή και την πρόσβαση σε τόσο εξειδικευμένες υπηρεσίες .

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Α. Γεώργιος





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.