Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεσήκωσαν και την Αθήνα οι Unboxholics! (βίντεο)


Το μεγαλύτερο Gaming και Tech Event απόλαυσε το Αθηναϊκό κοινό, με την περιβόητη ομάδα των Unboxholics να αφήνει για λίγο την έδρα της στην Αριδαία και να δίνει χθες Κυριακή 18/3 βροντερό παρόν στην πρωτεύουσα, σε ένα μεγάλο Event με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Οι Unboxholics που έχουν αλώσει το Youtube με 390.000 subscribers και 68 εκατομμύρια views, μοιράζονται καθημερινά το πάθος τους για το gaming και την τεχνολογία μέσα από reviews, unboxings, vlogs και livestreams.

Στην Αθήνα παρουσίασαν χθες το πολυαναμενόμενο high-energy και super entertaining 4-ωρο show στην Ιερά Οδό με πολλούς special guests.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλο το Εvent:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. δεν είναι ντροπή στην ηλικία τους να κουρδίζουν 14χρονα πιτσιρίκια, απο την μια καλά κάνουν τα κονομανε άλλα κρίμα για τα πιτσιρίκια που έχουν τέτοια πρότυπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλάκα είναι ότι τους προβάλλει και ο γεροδήμαρχος για πρότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα ,πλάκα ( δυο πλάκες )
      Όταν πριν λίγο καιρό, τα εχωνε και μπινελικωνε τον δήμαρχο, και τον εκραζε για τις τρύπες στους δρόμους,την σκόνη και την λάσπη.
      Τώρα φαίνεται ξεχάστηκαν όλα αυτά.
      Τώρα αγκαλιττσες ,σελφι κλπ.
      Κωλοτουμπας συνέχεια βλ.χουρσογλου.
      Βλέπω τους καρπαδες υπεύθυνους πολιτισμού Αλμωπίας η να ανοίγουν τα φεστιβάλ και τις εκδηλωσεις του δήμου

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια. Αυτό το ξέχασα. Που είναι εκείνο το vlog όμως? Οι κατά τα άλλα ασυμβίβαστοι μάγκες που δε μασάνε τίποτα , μάλλον μάσησαν τελικά.

      Διαγραφή
  3. Που κατάντησες ελληνακο νά τρέχεις σε τέτοια και να αφήνεις 300 λαμόγια νά σού κλέβουν το φαγητό! Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H γενιά του "τίποτα" και του "κανένα". Η γενιά της οθόνης και της σαβούρας. Πρότυπα οι μουσάτοι γκειμεράδες και όχι οι άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων. Αηδία.... ευτυχώς γεννήθηκα όταν ακόμα παίζαμε παιχνίδια και δεν μας έπαιζαν σαν παιχνίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις φράγκα και πρωταθλητής στο κοίταγμα του αέρα γίνεσαι, όχι μονο γκειμερας.

      Διαγραφή
    2. τα είπες όλα σε 2 γραμμές μπράβο σου !!!

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τα πολύ εύστοχα σχόλια κάποιων.. Δεν είναι κατάκριση, άλλωστε κανένας άνθρωπος δεν την αξίζει, αλλά θλιβερή διαπίστωση..Δεν χρειάζεται να γίνει ανάλυση ιδιαίτερη για να καταλήξει κάποιος στο ότι οι βωμολοχίες,η έμμεση εναντίωση στα θεία,και τα νοσηρα αστεία που θέλουν να λέγονται χιούμορ γοητεύουν κάποιον κόσμο..Δυστυχως αυτό είναι το επίπεδο μας τελικά?? Ας ελπίσουμε ότι αφορά μια μικρή μερίδα μόνο.
    Επίσης η επαρση είναι πολύ κακός σύμβουλος για όλους μας, και κάποιοι δείχνουν ότι έχουν πολλή από αυτή και ελάχιστη ταπεινοτητα.Ασχετα αν θέλουν να προβάλουν το δήθεν ταπεινό προφίλ. Δυστυχώς δεν τους βγαίνει.Στα πολύ απλά καθημερινά πιο πολύ εισπρατεις το σνομπ ύφος πάρα του απλού και λαϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.