Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Δόξα Μελισσίου 0-1, μετά από ένα μέτριο παιχνίδι


Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, η Πρωτοπόρος ΔΟΞΑ Μελισσίου, μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, λόγω και του ισχυρού αέρα, πέτυχε μια επαγγελματική νίκη, επί της ιστορικής Αναγέννησης με σκορ 1-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μόλις 6 αγωνιστικές, πριν από τη λήξη του.

Οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11΄ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με εύστοχο χτύπημα φάουλ του Π. Φωστηρόπουλου. Στη συνέχεια και σε όλη τη διάρκεια του α΄ημιχρόνου, παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο, παιχνίδι κέντρου και με τους νεαρούς παίκτες της τοπικής ομάδας να έχουν ανούσια πρωτοβουλία, χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ.

Στο β΄ ημίχρονοσυνεχίστηκε η ίδια εικόνα του παιχνιδιού, αλλά, οι φιλοξενούμενοι, ήταν ίδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, με τον Τουλγαρίδη, το Λιτοβολή και το Ρομάντζη, αλλά, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν, τις σπατάλησαν κι έτσι το 0-1, έμεινε ως τελικό σκορ.

Από τους νικητές διακρίθηκανι: Σερέτης, Τουλγαρίδης, Ραμπούσης, Δουλγερίδης, Φωστηρόπουλος, Μιχαηλίδης, Τζάτζης και Φάβας.

Η σύνθεση των νικητών: (Σ. Ντιμτσούδης), Καραογλανίδης, Ραμπούσης, Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος, Σερέτης, Δουλγερίδης, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Νιοράτζε, Τουλγαρίδης, Λιτοβολής, (Γιοβάνογλου. Φάβας, Ρομάντζης, Χατζηδάκης)
ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.