Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νικήτρια η Δόξα Μελισσίου στο ντέρμπι της Α1 με τον Εθνικό Γιαννιτσών με 1-0


Στο μεγάλο ντέρμπυ της Α1 Πέλλας, της 22 αγωνιστικής, της Α1 κατηγορίας Πέλλας, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ συνεχίζοντας την κούρσα που οδηγεί στον τίτλο του πρωταθλητή, επικράτησαν με 1-0 στο σκληρό, άτεχνο, χωρίς φάσεις, ποιότητα και καλό ποδόσφαιρο, ντέρμπυ της της αγωνιστικής, στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου. Το παιχνίδι, στο α΄ ημίχρονο, ήταν παιχνίδι κέντρου, με πολύ λίγες φάσεις εκατέρωθεν, ασφυκτικό πρέσιγκ και χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες στις περιοχές του Βασιλειάδη και του Δομουκτσίδη.

Το μοναδικό γκόλ, που έκρινε την τύχη του αγώνα, πέτυχε στο 25΄ ο Α. Τουλγαρίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ, σε ανατροπή του ιδίου μέσα στην περιοχή. Το 1-0 ήταν και σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο β΄ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιο δυνατά, είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά, δεν απείλησαν την ιδιαίτερα δυνατή άμυνα των γηπεδούχων κι έτσι το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή κ. Κατεριάδη βρήκε νικητές τυς ι ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ και πάλι στην κορυφή με 2 βαθμούς από τον κύριο διώκτη Μαυροβούνι, 8 από το Μάνδαλο και 14 βαθμούς από τον Εθνικό Γιαννιτσών, που ετέθη οειστικά εκτός στόχων.

Από τους νικητές διακρίθηκαν οι: Σερέτης (κορυφαλιος του αγλωνα), Φωστηρόπουλος, Ραμπούσης, Τουλγαρίδης, Δουλγερίδης, Βερβελές, Μιχαηλίδης και Νοράτζε.

Η διαιτησία του κ. Κατεριάδη και των βοηθών χωρίς λάθη.

Σύνθεση νικήτριας: (Σ. Ντιμτσούδης), Βασιλειάδης, Ραμπούσης, Φουρέιρα, Μιχαηλίδης, Φωστηρόπουλος (Γιοβάνογλου), Δουλγερίδης, Σερέτης, Νοράτζε, Τουλγαρίδης (Ρομάντζης), Λιτοβολής, (Σιδηρόπουλος), Βερβελές 
ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.