Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φωτιά στην κορυφή της Α1 - Απόλλων Κρύας Βρύσης 1 Δόξα Μελισσίου 1


Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής, στο Δημοτικό Στάδιο Κρύας Βρύσης, ο τοπικός Απόλλων υποδέχθηκε, την Πρωτοπόρο ΔΟΞΑ Μελισσίου.

Ο Απόλλων μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά, έπαιξε με πάθος για τη νίκη, απέναντι στη ΔΟΞΑ Μελισσίου, που είχε την εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δημιούργησε κι έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Α. Τουλγαρίδη στα πρώτα 20 λεπτά. Και εντελώς αναπάντεχα στο 25΄σε μια αδράνεια των αμυντικών των φιλοξενούμενων, ο Σκαπέρδας τσίμπησε την μπάλακαι με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά, είχαν 4-5 παίκτες σε κακή μέρα, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά σταμάτησαν στον πολύ καλό τερματοφύλακα Καρακούτση και το ημίχρονο έληξε με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής των φιλοξενούμενων έριξε στο παιχνίδι τους Σιδηρόπουλο (Πέπε), Χατζηδάκη και Σέλγκου πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησαν οι επιθετικοί του. Μάλιστα σε μία αντεπίθεση του Απόλλωνα ο Τσάλμας με δυνατό σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα Καραογλανίδη να κάνει μια εκπληκτική απόκρουση και να σώσει την ομάδα του από το δεύτερο γκολ. Η πίεση των Πρωτοπόρων απέδωσε καρπούς στο 70΄όταν κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι αμυντικού κι ο Πέπε το εκτέλεσε, γράφοντας το 1-1. Η συνέχεια ήταν δραματική,

γιατί, οι φιλοξεμούμενοι έκλεισαν τον Απόλλωνα στην περιοχή, ψάχνοντας για το νικητήριο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε και πάλι στο 89΄ από τον Πέπε, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το διαιτητή κ, Γιουματζίδη. Τελικό σκορ 1-1, έφερε τη ΔΟΞΑ στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο από τη διώκτρια της ΔΟΞΑ Μαυροβουνίου, που αύριο παίζεθ στο Δημοτικό Στάδιο της Π.Πέλλας με τον τοπικό και ισχυρό Μ.Αλέξανδρο, που απέκτησε νέο τεχνικό τον κ. Χαρπίδη.

Από τον Απόλλωνα διακρίθηκαν οι Καρακούτσης, Τσιρακίδης, Τσάλμας και Σκαπέρδας. Ενώ από τη ΔΟΞΑ Μελισσίου οι Σερέτης, Βερβελές, Μιχαηλίδης, Φωστηρόπουλος και Σιδηρόπουλος

Η διαιτησία του κ. Γιουματζίδη και των βοηθών πολύ καλή.
ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.