Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην κορυφή της Α1 οι μαυραετοί της Δόξας Μελισσίου μετά τη νίκη τους επί του Ακρίτα Σωσάνδρας με 3-0



Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Πέλλας, η ΔΟΞΑ Μελισσίου, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε του πολλά υποσχόμενου ΑΚΡΙΤΑ Σωσάνδρας με σκορ 3-0,στο Δημοτικό Στάδιο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ» Μελισσίου και 2 αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετά την ισοπαλία της ΔΟΞΑΣ Μαυροβουνίου αύξησε τη διαφορά στη βαθμολογία στους 4 βαθμούς, βάζοντας σοβαρή υποθήκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από υψηλή για την εποχή θερμοκρασία (30ο C) και δυσχαίρανε τις κινήσεις των παικτών. Η Μαυραετοί μπήκαν κάπως χαλαρά στο παιχνίδι και από την άλλη οι παίκτες του ΑΚΡΙΤΑ έδειξαν ιδιαίτερη κινητικότητα και στοιχεία μιας νέας ομάδας με ιδιαίτερο ταλέντο. Όμως με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κινητήριους μοχλούς το Σερέτη και το Σιδρόπουλο(Πέπε) πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν 2-3 ευκαιρίες, τις οποίες σπάτάλησαν. Στο 20΄ μετά από κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο από το Σερέτη, ο Πέπε παραβίασε την εστία της Σωσάνδρας, γκολ, το οποίο κακώς ακύρωσε ως οφσάιντ. Τελικά ο ιδιος παίκτης μετά από επέλαση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και δημιουργούν ευκαιρίες, οι οποίες έμειναν ανεκμετάλλευτες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Ματζούκη.

Στο δεύτερο μέρος οι Μαυραετοί κυριάρχησαν, με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής των Πρωτοπόρων Σ.Ντιμτσούδης, είχαν την κατοχή της μπάλας, τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και γρήγορα στο 50΄ο Σιδηρόπουλος και πάλι έκανε το 2-0 με πέναλτυ, που κέρδισε ο Τουλγαρίδης. Και πέντε λεπτά αργότερα στο 55΄, μετά από εξαιρετικό συνδιασμό όλης της επιθετικής γραμμής ο Λιτοβολής με δυνατό σουτ

μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ, τις οποίες, όμως σπάταλησαν κι έτσι το παιχνίδι έληξε με 3-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Βερβελές, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Φωστηρόπουλος, Τζάτζης, Λιτοβολής και Τουλγαρίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Η διαιτησία του κ. Τρυψιάνη και των βοηθών καλή.

Σύνθεση νικήτριας: (Σ. Ντιμτσούδης), Ματζούκης, Χατζηδάκης (Γιοβάνογλου), Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος (Δουλγερίδης), Βερβελές, Σερέτης (Μιχαηλίδης), Τζάτζης, Λιτοβολής, Νορσάτζε (Σέλγκου), Σιδηρόπουλος, Τουλγαρίδης,


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.