Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάκριση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου»


Μεγάλη επιτυχία στον διαγωνισμό Young Business Talents σημείωσαν οι μαθητές του τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης του 1ου ΕΠΑ.Λ.Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου». Οι δύο ομάδες του σχολείου, με την καθοδήγηση των καθηγητών Μουσελεμίδη Δ. και Δημητρίου Μ., διαγωνίστηκαν με 660 ομάδες και 2500 μαθητές από όλη την Ελλάδα και κατετάγησαν στις 75 καλύτερες! Έτσι, οι μαθητές της Γ τάξης Τζεμολλάρι Αλέξανδρος, Μελνίκωβ Αλέξιος, Κόκκα Πασχαλίνα, Ελευθεριάδου Αναστασία και της Β τάξης Στόικου Αικατερίνη, Χουλουιλίδου Αθανασία και Στεργίου Χαρά θα συμμετάσχουν στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου στην Αθήνα.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία δεν είναι μόνο δική μας αλλά ολόκληρης της κοινωνίας της Αλμωπίας που είναι πάντα δίπλα μας στηρίζοντας όλες τις δράσεις του σχολείου μας. Χάρη σ’ εσάς προχωράμε και το όνομα της Αλμωπίας ακούγεται σε μεγάλες διοργανώσεις. Αλλάζουμε τη νέα γενιά όχι με λόγια, αλλά με έργα και δημιουργούμε ένα σχολείο πρότυπο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές μας καλή επιτυχία!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.