Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Πέλλας στις εκδηλώσεις του 13ου Διεθνή Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος"


Σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, με την Συντονιστική Επιτροπή του Μαραθωνίου και κυρίως με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών ,εκπαιδευτικών και των γονέων του Δημοτικού Σχολείου Πέλλας πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση για τον 13ο Διεθνή Μαραθωνίου –Μέγας Αλέξανδρος ,την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στις 11.00 π.μ. ,στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην πλατεία του Χωριού μας.

Οι ιέρειες μαθήτριες της ΣΤ τάξης , ακολουθώντας το αρχαίο πνεύμα, παρουσίασαν μια χορογραφία με μουσική υπόκρουση του Βαγγέλη Παπαθανασίου, ενώ οι αθλητές – μαθητές πέρασαν από την αψίδα –αγριελιάς ,σύμβολο ειρήνης και αθλητικού πνεύματος ,για να δώσουν το μήνυμα σε όλους τους συμμετέχοντες στο δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Ελλάδος που θα ξεκινήσει την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 από την Πέλλα.

Σηκώνοντας το πανό του αγώνα, οι αθλητές και οι ιέρειες-μαθητές έδωσαν το μήνυμα :

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ-ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ -ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Φώναξαν όλοι :ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε την ψυχή της διοργάνωσης την κ. Αικατερίνη Παρασκευά ,γυμνάστρια του Δ.Σ. Πέλλας , που μέσα σε μόλις διάστημα πέντε ημερών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Συντονιστικής επιτροπής και υλοποίησε αλλά και κυρίως ενέπνευσε τους μαθητές ,που με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκαν στο αθλητικό αυτό δρώμενο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.