Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση για τις εγγραφές του 1ου Ημιμαραθώνιου Αλμωπίας


Η Ο/Ε του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας<<Αγγελής Γάτσος>>,ανακοινώνει το κλείσιμο των δηλώσεων συμμετοχής για τα 1000μ. μαθητών αύριο Παρασκευή 27/4 στις 12:00 το μεσημέρι,αφού οι εγγραφές ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές 200 θέσεις.Έχουμε συμπληρώσει τις 450 συμμετοχές και για να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των μικρών μας φίλων,κλείνουμε την φόρμα εγγραφών.

Για τα 21χλμ. και 5χλμ. οι δηλώσεις συμμετοχής αυτή την στιγμή ξεπερνούν τις 650.Μετά το πέρας της λήξης που είναι η Τετάρτη 2 Μαϊου και ώρα 14:00,η Ο/Ε θα κλείσει την φόρμα εγγραφών και δεν θα δέχεται άλλες δηλώσεις.

Θερμή παράκληση σε όσους/ες έχουν συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής , αλλά για οποιαδήποτε λόγο έχουν αλλάξει γνώμη, να επικοινωνήσουν στο sdyalmopias@gmail.com και να το δηλώσουν ώστε να ελευθερωθούν οι θέσεις τους.

Ευχαριστούμε για την Τιμή που κάνετε ο καθένας σας ξεχωριστά, επιλέγοντας να συμμετάσχετε στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας <<Αγγελής Γάτσος>>

Με εκτίμηση
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.